A pünkösdi hétvégétől várják a vendégeket, egyedi programokkal.

Újranyitnak a Danubius Hotels szállodái: a balatonfüredi, büki és győri szállodák már a pünkösdi hétvégétől várják a vendégeket, június közepétől a másik füredi szálloda, majd ezt követően az első budapesti hotel is megnyit. A Danubius Hotels szigorúbb higiéniai szabályzatot vezetett be Biztos Pihenés néven, egyedi megoldásokkal tette biztonságossá szórakoztató programjait is, emellett rugalmas foglalási és visszafizetési lehetőségeket biztosít.

A szállodalánc vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében még 2020. április 1-től rendelt e a vállalat magyarországi szállodáiban üzemszünetet, amely most a vidéki szállodák nyitásával véget ér.  

„Eleinte a belföldi turizmus élénkülésével számolunk, majd a fővárosi szállodák iránti kereslet növekedésében is bízunk. Célunk, hogy a vírushelyzet miatt meghozott szigorú üzemeltetési intézkedések mellett vendégeink továbbra is felhőtlenül jól érezhessék magukat, ki tudjanak kapcsolódni a megpróbáltatásokkal teli hónapok után – mondta Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója. – Rugalmas foglalási ajánlataink kiszámítható és kockázat nélküli utazást és visszamondási lehetőségeket biztosítanak vendégeinknek, mert most bizonyára nehezebb egy nyaralást előre megtervezni”.

A DH Marina épülete

A vendégek és munkatársak egészségét egyaránt védő Biztos Pihenés protokollról a vezérigazgató elmondta: „Minden egyes munkatársunk esetében készíttetünk koronavírus tesztet még a munkába állás előtt. A későbbiekben is folyamatosan kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink egészségi állapotára, és képzésére az érvényben lévő biztonsági, higiéniai előírásokról, így fent tudjuk tartani a biztonságos munkakörnyezetet.”

Az új higiéniai szabályzat kitér az étkezéseknél az asztalok távolságán túl például a tálalás és tálalóeszközök higiéniájára, valamint az ételek biztonságos felszolgálására is.

A szabályokat a vendégek is könnyedén átláthatják a nekik készített tájékoztatók segítségével, mely a legapróbb részleteket is tartalmazza az éttermi higiéniától, a gyermekjátékok fertőtlenítésén át a közösségi terek biztonságos használatáig. A vendégek a szállodákban személyesen is kérdezhetik a biztonságos pihenéséért felelős munkatársakat, a Danubius Pihenésbiztosokat, ugyanakkor a tájékoztató online is elérhető, és rendszeresen frissül.

„A családok felhőtlen kikapcsolódásáról a Bubbles Club Karnevál  gondoskodik, a kedves sárkányaink segítségével sajátíthatják el a gyermekek a higiénia alapjait, a programok kialakítása során számos olyan játékot terveztünk, ahol minimális a fizikai érintkezés, de a felhőtlen hangulat garantált” – jegyezte meg Gál Judit, a Danubius Hotels marketing és kommunikációs igazgatója.

A Danubius Hotels az üzemszünet ideje alatt több szállodájában is felújításokat végzett. A Danubius Hotel Marinában a szobák és az udvari gyermek élménymedence után az étterem is megújult, továbbá a Danubius Hotels büki szállodájában is további szobafelújítások történtek.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Új Accor hotelek Szántódon és Tokajban

Új Accor hotelek Szántódon és Tokajban

A világ vezető vendéglátóipari csoportja két ötcsillagos szállodát nyit Magyarországon.

Az „Ahsztória” sztori

Az „Ahsztória” sztori

Hotelbejárással is ünnepel az 50 éves Danubius Hotels.

Hangulatos sárgaság

Hangulatos sárgaság

Mustársárga burkolat és meleg tónusok teszik hangulatossá a kínai Buda Hotelt.

Hirdetés