A fény önmagában is képes élettel megtölteni a teret, új atmoszférát teremteni, kiemelni vagy éppen elrejteni, és nem utolsó sorban a megfelelő lámpatestek ikonikus darabjaivá válhatnak akár a belső, akár a külső tereknek. Válogatásunk mostani főszereplői az ötletesség és stílus kiváló elegyét képviselik!
 

FABBIAN Aérostat

A fiatal tervező, Guillaume Delvigne alkotta meg a fényes fehér fúvott üvegből készült dekoratív lámpakollekciót. Delvigne számára az ihletet annak az elve adta, hogy a levegőnél könnyebbnek tűnő tárgyat készítsen. Az Aérostat kollekció beltéri függesztett-, asztali- és állólámpákból áll, és kétségtelen, hogy a lámpák eleganciája és egyszerűsége jól mutat bármilyen modern térben.
 DELTA LIGHT Oono

Az Oono a kettősségek családja. Elsősorban kültéri felhasználásra készült, mely az elegáns megjelenést meleg szórt fénnyel ötvözi, mégis tökéletesen megállja a helyét beltéren is. A formaterv a fém masszív megjelenését az üveg tisztaságával párosítja, és remekül egyesíti az egyenes vonalak játékát a tökéletes kör alakú formákkal. A matt üveggömbje lágy, meleg fénybe burkolja a belső tereket, míg a fém keret éles kontrasztot hoz létre a búrával. Arany vagy eloxált márványos bevonattal ez az asztali lámpa biztosan kiemelkedik a modern belső terekből.
 FLOS Bilboquet

Philippe Malouin és a FLOS nemrég debütáló alkotása a dinamikus életstílus elengedhetetlen kelléke. Függetlenül attól, hogy munkalámpaként használják az asztalon, lágy fényt ad a falnak, vagy egy jó könyvre irányítják, a Bilboquet ott világít, ahol szükség van rá. A lámpa két színes hengerből áll, amelyeket egy mágneses gömb köt össze, amely csuklóként működik, és lehetővé teszi a felső henger forgását, irányítva a fény áramlását. Az összes alkotóelemet és a kollekció nevét is a bilboquet, a 16. századi Franciaországban jól ismert játék ihlette.
 

 

BE LIGHT! Web | Facebook | Instagram | Linkedin
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

SIMES Pivot, a multifunkcionális kültéri reflektor

SIMES Pivot, a multifunkcionális kültéri reflektor

Nemcsak a sugárzási szög, de a lámpatest iránya is egyszerűen beállítható.

Minimalista multifunkcionális tér a világítástechnika esszenciájával és hipermodern kávégéppel

Minimalista multifunkcionális tér a világítástechnika esszenciájával és hipermodern kávégéppel

A BE LIGHT! iroda új reprezentációs helyiségéhez nem kellett más csak némi bátorság, kreativitás és magasszínvonalú kivitelezés.

Világító felhők, nosztalgia és időtlenség

Világító felhők, nosztalgia és időtlenség

Júliusi designlámpa best of a Be Light!-tól.

Hirdetés