A Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett, évi nyolc alkalommal megjelenő OCTOGON architecture&design magazin 2023-ban ünnepeli fennállásának 25. évfordulóját. Az offline magazin elsősorban a hazai és a régiós kortárs építészettel, designnal és a szélesebb értelemben vett vizuális kultúrával foglalkozik.

Az Octogon Deco magazin alapvetően a belsőépítészet, lakberendezés és a design tárgykörére koncentrál. Színvonalas, magas minőségű, prémium kategóriát képviselő megoldásokat mutatunk be hazai tervezőktől - legyen az lakás, boltbelső, étterem vagy szálloda. Emellett egy-két határterületet érintő állandó rovat – mint a gasztro és a divat – is színesíti a tartalmat.  

Az octogon.hu célja, hogy Magyarországon és a világban zajló legfontosabb építészeti és design eseményeket közérthetően megmutassa nektek. A témáknál kiemelt hangsúlyt helyezünk a hazai és a régióbeli közösségek tevékenységére, az innovatív ötletek bemutatására, a zöld energia és az építészet kapcsolatára, valamint azokra a tendenciákra, amelyek az építészet jövőjét hosszú távon meghatározhatják. Törekszünk továbbá arra is, hogy cikkeink hatására olyanok is betekintést nyerjenek az építészet és design kreatív és rendkívül aktív világába, akik korábban kis mértékben vagy egyáltalán nem érdeklődtek a téma iránt.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Hirdetés