Látogass el az ITA standjához és ismerd meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

23. március 29. – április 2. között a Hungexpo A Pavilonjának 204E standján.


Első alkalommal szervez olasz kollektív standot a Construma építőipari szakkiállításon az Italian Trade Agency. Minőség, innováció és design: ezek a hívószavak fogják össze a legkülönfélébb termékköröket lefedő 13 olasz gyártót, akik közül többen most debütálnak termékeikkel Magyarországon. Az olasz kiállítókat körüljáró cikksorozatunkban most a TECNO K GIUNTI mutatkozik be.TECNO K GIUNTI

A Tecno K Giunti profilja a szerkezeti illesztések (dilatációs hézagkitöltők) tervezése és gyártása bármilyen lakossági és ipari létesítmény – például kórházak, bevásárlóközpontok, állomások, üzemek, parkolók, repülőterek – esetén történő felhasználásra. A Tecno K Giunti sikeresen tervez személyre szabott megoldásokat összetett problémákra.

A Tecno K Giunti műszaki és tervezői csapatának kiemelkedő szakértelmével és tapasztalatával támogatja a tervezőket, kivitelezőket, a magán- és közszféra beruházóit. Tapasztalatuk birtokában a fő erősségük az, hogy képesek egyedi dilatációs rendszereket tervezni és gyártani olyan összetett projektekhez, ahol személyre szabott megoldásokra van szükség. Küldetésük a technika, a tapasztalat, a szépség és a funkcionalitás ötvözése, ami a Made in Italy jellegzetessége.
 


Olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok a lakberendezés és az építőipar területén

Az olasz stand főszervezője, az Olasz Nagykövetség égisze alatt működő budapesti kereskedelemfejlesztési iroda az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet fordít az olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok előmozdítására a lakberendezés és az építőipar területén. Az új olasz beszállítók és termékek iránt nyitott magyar építészek, beszerzők, mérnökök, tervezők, kivitelezők számára számos networking programot, támogatott olaszországi szakmai kiutazási lehetőséget kínál. Látogasson el az ITA standjához és ismerje meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

 

További információért vegye fel velük a kapcsolatot a budapest@ice.it e-mail címen, vagy látogasson el a hivatalos honlapra: www.italianfestival.eu/construma
Az olasz stand kiállítóinak katalógusait ide kattintva tekintheti meg.

 

 

Italian Trade Agency | Web | Facebook

 Kapcsolódó tartalmak

Construma díjat nyert a Mapei innovációja

Construma díjat nyert a Mapei innovációja

Negyvenedik alkalommal rendezik meg a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás, április 6. és 10. között Budapesten.

Idén is csak a virtuális térben lesz Construma

Idén is csak a virtuális térben lesz Construma

A Hungexpo a kiállítók véleményét meghallgatva döntött így.

Hirdetés