Állások a szektorban rovatunk hirdetési lehetőségeiért keressétek értékesítőinket az info@octogon.hu címen!

A Dyer nemzetközi tervező iroda keresi csapatának új tagját Építész feladatkörbe!


Szeretnél egy díjnyertes nemzetközi építész csapat tagja lenni?
Hazai és külföldi kiemelt és különleges projekteken dolgozó Duna-parti irodánkba keressük új kollégánkat, aki nem csak elkötelezett az építészet iránt, de szereti a kihívásokat is. Közel 30 fős, jófej és összetartó csapatunk várja a fejlődésre nyitott új tagját.


Miért Téged választunk?
Számítunk Rád, mert szakirányú felsőfokú végzettséged van biztos tudással, magabiztosan dolgozol ArchiCadban és már rendelkezel tervezői tapasztalattal. Lelkiismeretesen dolgozol, proaktív az attitűdöd és igényes vagy a munkádra és a munkakörnyezetedre. Az irodánk hitvallásával megegyező módon a munkádat és a Rád bízott feladatokat kihívásnak tekinted, amiben léptéktől függetlenül igyekszel mindig maximumot teljesíteni. A tervezői csapatunk és a munkáink is nemzetköziek, így szükséged lesz az angol nyelv magabiztos ismeretére.

Ha mindezeken felül rendelkezel többéves hazai vagy nemzetközi projektépítészi tapasztalattal, esetleg ismersz szabad formálású modellezési technológiákat vagy magas színvonalú látványterveket is tudsz készíteni, Nálunk a helyed! 


Miért választasz minket?
Nálunk hosszú távú perspektíva vár – budapesti irodánk már 15 éve folyamatosan fejlődik, melynek most Te is részese lehetsz. A teljesítményeddel arányosan versenyképes fizetésed lesz és nem csak inspirálni fog a csapat, melynek tagja lehetsz, de Te is sokat tanulhatsz - nemcsak hazai, de külföldi tervezési projekteken is biztosítunk lehetőséget. Nálunk átlagon felüli szintű munkát tudsz majd kiadni a kezedből és ehhez segítséget is kapsz. 


Hol van az irodánk?
Új irodánk a 13. kerületben, egy loft irodaházban került kialakításra, mivel szerintünk az igényes, inspiratív környezet fontos a kreatív munkához. Nem csak a budai panoráma, de a jó tömegközlekedési és bringás elérhetőség is biztosított.

Várjuk portfóliódat és önéletrajzodat az info@groupdyer.com címre. 

Gyere el, mutatkozz be nekünk és ismerj meg minket!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Szív és cseresznye ege a válladon

Szív és cseresznye ege a válladon

Újabb litográfia és szitanyomat sorozat a Heart & Cherry Limited Editions-től

Hirdetés