Framery: világújdonság az irodákban

A munkahelyi stressz környezeti okai közül a leggyakrabban megjelölt tényező a zaj. A hagyományos megoldások, mint az akusztikus panelek, hatékonyak lehetnek bizonyos szinten, de a Framery újonnan bemutatott akusztikus fülkéi új szintre emelik a hangszigetelést és a funkcionalitást. A világ első számú akusztikus fülke gyártója az elmúlt öt évben óriási hangsúlyt fektetett a már addig is kiválóan működő termékeinek fejlesztésére és tesztelésére, melynek eredményeként alapjaiban is megújult termékcsaládot vezet be.

A korábbi díjnyertes fülkéket mind a gyártási technológiában, mind a szoftver által nyújtott kényelmi funkciókban megújították, miközben a fenntarthatósági szempontokat is maximálisan figyelembe vették. A fülkék 100% újrahasznosított anyagból készülnek, prémium minőségűek, és 100%-ban újrahasznosíthatóak. A könnyebb és kisebb elemek nagyobb belső teret, egyszerűbb installálást és alacsonyabb költségeket eredményeznek. A beépített kezelőpanelen, valamint az applikációban számos új funkció érhető el, ami egyszerűvé és nagyon hatékonnyá teszi a használatot. Az új, beépített sound masking technológia pedig nemcsak a fülkében, hanem azon kívül, annak környezetében is csökkenti a zajterhelést!


  


Az Office Line Kft. 2016 óta első számú forgalmazója a Framery termékeinek Magyarországon, és a szakértő csapat örömmel mutatja be az érdeklődők számára a bemutatótermükben hamarosan kiállításra kerülő akusztikus fülkéket. Masznik Ferenc, az Office Line Kft. ügyvezetője elmondta:

„Olyan forradalmi újdonságokat vezetett be a gyártó, melyekről csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni. Kollégáimmal elsőként próbálhattuk ki Finnországban és mindenkit csak arra tudok biztatni, hogy jöjjön, kérdezzen, próbálja ki, mert a termék magáért beszél!”

 

Forrás: sajtóanyag
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A Telekom székház ötletgazdája lett az év fejlesztője

A Telekom székház ötletgazdája lett az év fejlesztője

A díjjal a WING kiemelkedő fejlesztéseit, ingatlanpiaci szerepvállalását ismerték el.

Őrmező szalagja villámgyorsan tekeredik

Őrmező szalagja villámgyorsan tekeredik

2100 tonna betonacél, 20000 köbméter beton, 1500 darab elemes homlokzat közel 40 méteren, 9 szinten - Budapest One

Üveg, beton és vas hármasa

Üveg, beton és vas hármasa

Karakteres, funkcionális és jövő orientált az EGM Architects tervezte holland irodaház, amely egy hajóépítőállomáson épült fel. 

Hirdetés