A szállodát a neves Európai Ingatlan Díj 2018 díjjal ismerték el.

 

Október 25-én Londonban az ibis Styles Budapest Airport nyerte a neves Európai Ingatlan Díj 2018 díjat a szállodaépítés & belsőépítészet kategóriában.
 

Vezető európai ingatlanipari szakemberek voltak jelen Londonban a 2018-19-es Európai Ingatlan Díj átadóján. A ragyogó díjakat a Royal Lancaster szállodában adták át Londonban, ahol az elismeréseket Lord Best, a Nemzetközi Ingatlan Díj Elnöke, Mr. Stuart Shield, a Nemzetközi Ingatlan Díj Igazgatója, Mr. Ben Newman, a Salice UK Area Managere, az idei Nemzetközi Ingatlan Díj hivatalos szponzora adták át.

 

„A szálloda egy fontos belépő Magyarországra a külföldről érkező utazóknak és egyben befolyásolja az első benyomást az országról. Ezeket megfontolva alakítottuk ki az egész tervezési folyamatot” – nyilatkozta Noah Steinberg, a WING Elnök-vezérigazgatója, az ibis Styles Budapest Airport fejlesztője. Az ibis Styles márka és a belsőépítészeti kialakítás, melyet a WING választott, mindkettő világszínvonalú, így egy építészetileg kiemelkedő épület született, melynek funkcionalitása eredményesen válaszol a piaci igényekre. „Vállalatunk a vezető ingatlanfejlesztő cég Magyarországon és mint több nemzetközi vállalat partnere, hosszútávú megoldásokat ajánlunk nemzetközi ingatlanigényeikre. Ez a nemzetközi elismerés bizonyítja, hogy az érték, amit előállítunk, kiemelkedő.”

Az ibis Styles Budapest Airport az első szálloda Magyarországon, melynek közvetlen összeköttetése van a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljával. A Szerdahelyi László (Aspectus Architect) tervei alapján megvalósult szállodát 2018 januárjában nyitották meg és nagyon jó eredményeket produkál. Az ibis Styles Budapest Airport szállodát a WING fejlesztette, együttműködésben a Budapest Airporttal, a szállodát pedig az AccorHotels közép-kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti.

„Ez a díj bizonyítja, hogy a szálloda tulajdonosával, a WING-gel közösen, meg vannak a szükséges értékek és professzionalizmus a kivitelezésben és a designban, hogy megfeleljünk más szállodai befektetőknek ebben a nagyon kompetitív magyar fővárosban. Meggyőződésünk, hogy ez az ismert ibis Styles márkanév alatt működő szálloda tovább fogja erősíteni a város nemzetközi imázsát és kulcsszereplőként hozzájárul a budapesti szállodaipar minőségéhez, új design & szállodai élményeket nyújtva a vendégeknek” – tette hozzá Laurent Clavilier, az Orbis & AccorHotels Kelet-Európa design & technológiai igazgatója.   

Az ötemeletes szálloda, melyet a 2-es Terminállal szemben építettek fel, az utazás atmoszféráját jeleníti meg és egy modern, színpompás és élettel teli designt nyújt. Az ibis Styles Budapest Airport 145 szobával, étteremmel, borbárral, két szeparált teremre is felosztható, 250 embert befogadni képes konferencia teremmel és kisebb meeting szobákkal üzleti utazóknak, egy gyereksarokkal, nem csupán olyan vendégeket vár, akik egy éjszakát töltenek el a szállodában, hanem olyanokat is, akik olyan helyet keresnek, ahol felfrissülhetnek, vagy elfogyaszthatnak egy finom ételt & italt indulás előtt vagy érkezés után. Az Európai Ingatlan Díj szállodaépítés & belsőépítészet kategóriája egy világszerte elismert szinonima a fejlesztés & design legmagasabb standardjára és minőségére. A díjazottak között olyan innovatív, egyedi és ambiciózus projektek alkotói vannak, akik kiemelkedőt alkottak a különleges formák, eredeti megoldások és funkcionalitás ötvözésével.

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Korszerű városi hotelként kel új életre az egykori Pannónia Szálló épülete

Korszerű városi hotelként kel új életre az egykori Pannónia Szálló épülete

Hosszú hányattatás után végre megújul a századfordulós magyar építészet szecessziós gyöngyszeme 

Szögtörés

Szögtörés

Minaro Hotel MGallery épülete Tokajban

A szocializmus szállodái egy formatervező szemével | Hungarian Objects 2. rész – Hevesi Annabella

A szocializmus szállodái egy formatervező szemével | Hungarian Objects 2. rész – Hevesi Annabella

Mi történik, ha egy építész által válogatott képanyag egy formatervező kezébe kerül?

Hirdetés