A Luxe Global Awards-on

A Luxe Global Awards a napokban hirdette ki díjazottjait, akik között a legjobb luxusszállodák, fürdők és éttermek sorakoznak fel a világ minden tájáról. A nyertesek különböző kategóriákban részesültek kitüntetett értékelésben. A Párisi Udvar Hotel Budapest a „Best Luxury Iconic Hotel Globally”, a „Best Luxury Heritage Hotel in Europe” és a „Best Luxury 5 Star Hotel in Hungary” kategóriákban ért el első helyezést.  

 

A díj célja, hogy az iparágon belül új mércét felállítva mutassa be a legkiemelkedőbb desztinációkat a luxus utazók körében. A Luxe Global Awards átlátható és szigorú követelményeket támasztó szavazási rendszerén keresztül a turisták értékelik a versenyben résztvevőket, kiemelkedő szolgáltatás-nyújtásuk és a szakértelmük alapján. 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy szállodánk szolgáltatásait és kollégáink odaadó munkáját nagyra értékelték a szavazók, amelynek eredményeként három díjat nyertünk el a 2023-as Luxe Global Awards-on. A Párisi Udvar Hotel Budapest olyan, történelemben és műemlékekben gazdag kulturális gyöngyszem, amely minden ideérkező számára izgalmas látnivaló és önmagában is tökéletes úticél lehet, akár egy hétvége vagy egy hosszabb utazás alkalmával. Az épület bámulatos belső tereivel és múlt századot idéző atmoszférájával repíti vissza vendégeit a múltba. A lenyűgöző enteriőr mellett célunk, hogy minden területen a legmagasabb színvonalat képviseljük, legyen szó szobáink kényelméről vagy az általunk biztosított kulináris élményekről. Az első és legfontosabb visszajelzés számunkra, ha látogatóink elégedetten távoznak és a jövőben visszatérő vendégeink között köszönthetjük őket újra” – mondta Schwindt-Kiss Andrea, a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodaigazgatója az elismerés kapcsán.A Párisi Udvar Hotel Budapestről írt korábbi cikkünk nyomtatásban az OCTOGON magazin 157-es (2020/1-es) lapszámában jelent meg, online erre a linkre kattintva olvasható.


Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A TSPC tervezi Hajdúszoboszló új konferenciaközpontját

A TSPC tervezi Hajdúszoboszló új konferenciaközpontját

Konferenciacsarnok, két kézilabdapálya, egy kosárlabdapálya, 950 fős nézőtér várja majd a látogatókat.

Hirdetés