Hirdetés

Poligonális kabin marsi környezetben

Két éve még az OCTOGON-on áprilisi tréfaként közöltük, hogy a Hello Wood a Marsra tervezi építeni a következő kabinját, most viszont tényleg a vörös bolygón landolt az építész iroda Pebble podja. Persze még nem dolgozik űrtechnológiával a hazai fa- és kabinépítészet úttörő vállalata, legújabb tárgyalószoba kabinjait viszont marsi környezetbe telepítették egy megrendelőjük elképzelése alapján.

 

A vállalati előkert földönkívüli érzést kelt minden partnerben, munkavállalóban, vendégben, aminek hangulatát a terepmunka mellett a három darab Cyber Pebble pod határozza meg.

Az ezüst színű Alucobond külső borítás mellett a legújabb technológiák adják a futurisztikus hangulatot: külső és belső állítható RGB világítás, motoros fali lejátszó, a privát tárgyalásokhoz elengedhetetlen állítható okosfólia, digitális tábla (hello phygital!), beépített vezeték nélküli töltő és hűtő-fűtő klíma lett installálva a különleges igények alapján.
 

 

A Hello Wood Pebble podjai nem csak tárgyalószobaként, hanem home office kabinként is használhatóak, egyszer mi is kipróbáltuk, hogy milyen dolgozni egy ilyen térben. A vállalat a számos hazai megrendelés után most már hivatalosan is nemzetközi vizekre evezett a Pebble podokkal, két kabinjukat éppen a múlt héten szállították hollandiai kiállítótermükbe. Úgyhogy senki ne lepődjön meg, hogyha a közeljövőben európai irodák hátsókertjében vagy tetőteraszán találkozik a poligonális kabinnal.

 

 

Hello Wood | Web | Facebook | Instagram

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Háromnapos házépítés harminc másodpercben

Háromnapos házépítés harminc másodpercben

Hogyan állt össze a Hello Wood Kabinjáka a MaxCity-ben?

Próbáld ki a Hello Wood díjnyertes kisházát a MaxCityben!

Próbáld ki a Hello Wood díjnyertes kisházát a MaxCityben!

A Kabinka tökéletes home office hub a kert végébe, amit most a maga valóságában is kipróbálhatsz az ország legnagyobb lakberendezési bevásárlóközpontjában.

Design 2020: Hello Wood Kabinka és Workstation Kabin

Design 2020: Hello Wood Kabinka és Workstation Kabin

Nagyon kedveltük idén a Hello Wood kisházait is, amiknek a koronavírus-járvány egy extra létjogosultságot is adott.

Hirdetés