Világszerte már 90 városban vannak nagykövetei a Local’s Lore-nak.

Egy ideje már készül a világ legszuperebb utazási ajánlásait összegyűjteni igyekvő Local’s Lore applikáció, amit tervezői az utazás Pinterest-jének szánnak: lehetőséget nyújt a saját városaid board szerinti elmentésére, és saját képeiddel való testreszabásra, ezen kívül közösség-alapú és design-orientált.

A Local’s Lore utazási ajánló és tervező funkcióit tekintve az Instagram, a Pinterest és a Google Maps fúziójaként közvetít hozzáadott értéket a felhasználóknak. Az app segítségével helyiek által inspirálódhatsz több mint 90 városban világszerte, és elkészítheted a saját térképeidet a kedvenc helyeiddel. 

A Local’s Lore egyrészről autentikus helyeket ajánl helyi véleményvezérek vagyis nagykövetek által, továbbá egy jövőbe mutató digitális eszköz utazástervezéshez és -rendszerezéshez. Célja a tudatos és autentikus turizmus támogatása.

A Local’s Lore kevesebb mint másfél év alatt egy valódi „like-minded” utazó közösséggé nőtte ki magát kilencven nagykövettel öt kontinensen, tízezer #localslore hashtaggel, az első 1000 APP felhasználóval.

Az utazás ma már szinte mindenkié: a 21. század elején az olyan élményeket helyezzük előtérbe, amilyen az utazás is – aktívan kikapcsol, feltölt, új tapasztalatokkal gazdagít.

Persze az L’sL nemcsak a vizualitásra, de a funkcióra és a felhasználóbarát működésre is hangsúlyt fektet. Ennek eredménye, hogy az egyes kategóriákban felsorolt helyeket megjelölik a Google térképen, illetve a hely közösségi média oldalait egy kattintással elérhetővé tették, összekötve ezzel a két felületet. Mind az okos és esztétikus grafikai megoldásokat, mind pedig a felhasználóbarát felületet Kiss Miklós grafikusnak köszönhetjük, akinek a napokban Dél-Koreában vált népszerűvé a Ball.Room. kiállítással. Az arculat tervezésekor a funkción túl a vizuális élményre helyezte a fókuszt, mely egy okos és szemet gyönyörködtető interaktív applikációt és weboldalt eredményezett.

Abban a kilencven városban, ahol vannak L’sL nagykövetek, automatikusan kerülnek ajánlások a térképre, ezeket letörölhetjük, de meg is szívlelhetjük, vagy kiegészíthetjük a saját kedvenc helyeinkkel. Lényegében a közösség bármelyik felhasználójától kaphatunk tippeket,  de készíthetünk saját ajánlót is.

Idővel szert tehetünk kedvenc utazókra, akik nagyon jó arányban adnak számunkra megfelelő tippeket, másfelől a szeretteink, ismerőseink is követhetik a mi utazásainkat. És még felhasználói segédlet is készült az apphoz.

iOS app letöltésAndroiod app letöltésHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A hazai építőipari vállalatok megérkeztek a 21. századba és felismerték,  miért jó a digitalizáció az építkezéseken

A hazai építőipari vállalatok megérkeztek a 21. századba és felismerték, miért jó a digitalizáció az építkezéseken

Összesen 2 millió négyzetméternyi terület, autógyár, luxuslakópark, irodák és étterem is épül a jövőben egy magyar építőipari alkalmazás segítségével. 

7 applikáció, amellyel tökéletes eseményt szervezhetsz a Design Hét Budapestre

7 applikáció, amellyel tökéletes eseményt szervezhetsz a Design Hét Budapestre

Június 22-ig várják a jelentkezéseket a hazai designszcéna legrangosabb eseményére. 

Tetőtértervező applikáció
  • 2018-04-12 17:44
  • Tér

Tetőtértervező applikáció

Tetőtértervező applikációt fejlesztett a VELUX Cégcsoport.

Hirdetés