Öt tipp

Amikor a bohém stílus adta életérzés uralja otthonunkat, lakásunk egzotikus szigetként tündökölhet. De mi is pontosan a bohém stílus? Nyaralás hangulatát megidéző érzés, utánozhatatlan és szemet gyönyörködtető darabokkal, ahol a minimalista design megragadja a modern kor szellemét és találkozik a rattan anyaggal. A nyárias, könnyed dekorációk felébresztik a nyaralás hangulatát, így különleges jelleget kölcsönöznek a megjelenésnek. Hogyan tudjuk a legegyszerűbben megvalósítani ezt a trendet a saját otthonunkban? Az ADA most öt egyszerű tippet és inspirációt ad erre!


Fotó: © ADA , ADA NIRINA ágy békés szigetént teremti meg a nyaralás nyújtotta hangulatot a hálószobában


1. A légies és könnyed bohém megjelenés megértése

Milyen érzésekkel párosítjuk a tökéletes nyaralást? Mindenekelőtt valószínűleg a pihenés és a kikapcsolódás jut először mindenkinek eszébe. A nyaralóhelyek berendezése gyakran teljesen másképp néz ki, mint a saját otthonunkban, mely által a messzeség érzését közvetítik. A bohém megjelenés ezt az elemet ragadja meg és hozza be az otthonunkba. Alakítsuk át lakásunkat egy olyan nyaralási paradicsommá, amely minden alkalommal a pihenés egzotikus világába repít el minket. Ennek eredményeként a nyaralás hangulata és a lelassulás érzete elkerülhetetlen. Boldoggá tesz, amikor hazatérünk és elmerülünk a jólét saját oázisában.

Fotó: © ADA Fotó: © ADA


2. A nyugodt színek elégedettségérzetet teremtenek

Egyes országokban az emberek délben felállnak egy kicsit a munka mellől és sziesztáznak. A kikapcsoláshoz ilyenkor a nyugodt, zajmentes környezetre vágynak. Ebben a trendben a homok- és krémszínek, a bézs, a barna különböző árnyalatai és még a törtfehér is mindenütt jelen van. A különböző növények vagy a tudatosan elhelyezett kiegészítők pedig a színfoltokról gondoskodhatnak.

3. Fenntartható anyagok

Szeretnénk egy trendi lakást és közben tenni valamit a környezetért? Válasszunk a vásárlásaink során fenntartható bútorokat. Bízzunk a kezeletlen fában, amely idővel saját patinát alakít ki, mely egyedivé varázsolja az egyes darabokat. Az ADA-nál olyan fából készült, hosszú élettartamú bútorokra támaszkodunk, amelyeket a lehető leghatékonyabban és erőforrás-kímélő módon gyártanak. Újdonság az ADA kínálatában a fenntarthatósági szövet, amely egy 100%-ban újrahasznosított polipropilénből készült anyag. És ami a legjobb: a szövet strapabíró, bizonyítottan átlagon felüli kopásállósággal rendelkezik, tapintásra pedig puha és légies. A szizál-, juta-, tengeri fű- vagy kókuszrostból készült szőnyegek elhozzák a nyaralás hangulatát. A fenntartható bambusz nem csak növényként, hanem kisasztalként, vázaként vagy zsámolyként is egyaránt használható. 

Fotó: © ADA Fotó: © ADA


4. Dekoráljunk egy vibráló trend szerint

Az életben gyakran az apró dolgokon van a legnagyobb hangsúly, a bohém stílus esetében a dekoráción. Azok, akik szeretnek apró szuveníreket vásárolni a nyaraláson, bátran használhatják ezeket a tárgyakat designelemként. A bohém megjelenés olyan dekorációkon keresztül kel életre, amelyek vizuálisan integrálódnak a lakásba. A mécsesek, tündérfények vagy lampionok varázslatos hangulatot teremtenek, és nehéz munkanap után pihentető kikapcsolásra invitálnak. A kezeletlen fából készült növényi zsámolyok, a rafiából készült asztalterítők, a rattan kosarak vagy a homokos árnyalatú, makramé időtálló kiegészítők, amelyek tökéletesen illeszkednek a bohém enteriőrbe.

 

Fotó: © ADA Fotó: © ADA


5. A növények elengedhetetlenek

A nyaralás az igazi, burjánzó növények nélkül elképzelhetetlen. A trópusi hangulatot lakásunkba is behozhatjuk néhány zöld lakótárssal. Monstera, elefántláb, kentia vagy yucca pálma, a banánnövények, a gumifa vagy egy aloe vera növény kellemes beltéri klímát és atmoszférát teremthet életterünkben.

Fotó: © ADA , Az ADA TIVOLI kanapé pont arra való, hogy valami újat fedezzünk fel minden alkalommal, amikor ránézünk.Fotó: © ADA

 

ADA Mindful Living | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóanyag

 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Éljenek a földszínek!
  • 2024-03-26 11:00
  • Deco

Éljenek a földszínek!

Varázsolj kényelmet otthonodba!

Megújul az ADA márka
  • 2023-10-11 13:00
  • Deco

Megújul az ADA márka

Fókuszban a „Tudatos életmód”

„Meggörbült” üvegfelületek a Magyar Zene Házában

„Meggörbült” üvegfelületek a Magyar Zene Házában

A GMB Solutions szállította az épület egyedi üvegfalait.

Hirdetés