Share Architectural Awards: a régió építészetének megbecsülése

A Share közösség által létrehozott Share Architectural Awards a Közép- és Kelet-Európai régió építészeti eredményeinek népszerűsítését és a régió kiemelkedő építészeti produktumainak megbecsülését tűzte ki célul. Pályázni, regisztrálni 2024 május 17-ig ingyenesen lehet. 


Az évek óta sikerrel zajló Share konferenciák nyomán 2024 október 7-8-án ünnepélyes keretek között kerül sor a Share Architectural Award átadására, mellyel a Közép és Kelte-Európai régió építészeti teljesítményét kívánják elismerni. A régióban született kiemelkedő minőségű fenntartható és közösség-formáló erővel bííró projektek reflektorfénybe állítása felhvja a figyelmet a térség építészetének növekvő szerepére és súlyára a világ éptészeti univerzumában. 
 

A regisztráció márciusban indult, május 17-ig ingyenesen lehet pályázni. a regisztrációs ciklus 2024 május 31-én zárul. A shortlistre kerülő alkotások listáját 2024 július 1-én hirdetik ki. az ünnepályes zsűrizésre és eredményhirdetésre 2024 október 8-án athénban kerül sor. 


Pályázni 2021 január 1 és 2023 december 31 között elkészült munkákkal lehet a következő országokból: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Grúzia, Görögország, Magyarország, Koszovo, Észak-Macedónia, Montenegro, Lengyelország, Moldovai Köztársaság, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Csehország.

A zsűri tagjai: 

További részletek a pályázatról ITT érhetőek el.

 

Share Awards  Web | Facebook | Instagram

forrás: sajtóanyag
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Új díj a láthatáron

Új díj a láthatáron

Share Architectural Awards: a régió építészetének megbecsülése

A Holdon lakni

A Holdon lakni

Dán építészek emberi hajlékot terveztek, fejlesztettek – és ebben eddig semmi különös nincs, ám a „célország” mégiscsak figyelemfelkeltő: a lakhely egyenesen a Holdra készült.

BigSEE-díjas a BIVAK tahitótfalui műteremháza

BigSEE-díjas a BIVAK tahitótfalui műteremháza

Korábbi cikkünk újraközlésével gratulálunk a díjhoz.

Hirdetés