Ha innen nézzük, vályogház, ha onnan, akkor Mies van der Rohe vagy Breuer Marcell munkáinak utánérzése. Kortárs, népi és modernista jegyek, gesztusok keverednek a LAB5 tiszafüredi éttermének épületében, a Mariskában.
A frissen Spanyolországba igazolt hátvéd Bécsben nyitotta meg a DaRose éttermet.
A LEED minősítést koordináló Orosz Máté és Niczki Tamás beszámolója.
Egyedi belsőépítészeti design és közvetlen tetőterasz-kapcsolat várja a látogatókat.
Húsvéthétfőn.
Az étterem pontosan olyan, mint a helyszín: színes, pezsgő és zöld.
A Balance Taste Gallery a bükki borvidék legjobbjait kínálja, és helyi termelői alapanyagokból készült specialitásokat.
A pandémia jól megmutatta, hogy mi, emberi lények vagyunk a természet alárendeltjei, nem pedig fordítva.
Több zöld, kevesebb luxus, avagy éppen hogy a zöld az új luxus.
Folyamatosan vezetik be a zöldítő intézkedéseket.
Vajon melyik a legrégibb magyar étterem?
38 elektromos hajóból lehet majd filmeket nézni.
Négycsillagos étterem és hotel a faddi Duna-holtág partján.
Volt már erre példa az Egyesült Királyságban.
A vállalat a saját irodái mellett a bérlőit is segíteni szeretné.
A TG Italiano tulajdonosai Los Angeles Downtown városrészében nyitottak éttermet.
Nincs burkolt foglalkoztatás, plüssállatokról van szó.
A pincérek pajzsban, az étel fadeszkán, te pedig az üvegházban.
Áttekinthető, táblázatos formában nyújt segítséget.