A Samsung Add Magad! Pályázat fő célja, hogy az emberek megosszák egymással jól bevált háztartási és időgazdálkodási praktikáikat. (x)

A Samsung Magyar Zrt. elindította az AddWash mosógépéhez kapcsolódó Add Magad! Pályázatát, amelynek fő célja, hogy az emberek megosszák egymással jól bevált háztartási és időgazdálkodási praktikáikat, és ezáltal segítsenek másoknak is értékes időt spórolni. A pályázat második részében a kreativitásé a főszerep: olyan történeteket vár a vállalat, amelyben a pályázók elmesélik, miként könnyítenék meg az életüket az AddWash mosógép innovatív funkciói. Valaki számára a története valósággá válik, hiszen a legjobb pályamű beküldője megnyeri a Samsung 229 990 Ft értékű AddWash mosógépét.

Rengeteg gyakorlott háziasszonynak vannak hatékony időnyerő trükkjei az igazán eredményes otthoni munkavégzéséhez. Egy valóban hatásos házi vízkőoldó recept, egy ruhaszárítási módszer, amellyel megspórolható a vasalással töltött idő vagy egy olyan jól kialakított időbeosztás, amely háziasszonyok ezreinek nyújthat segítséget a tavaszi nagytakarításhoz. 

Ezeket a háztartási és időgazdálkodási ötleteket szeretné a Samsung az Add Magad! Pályázat első részében összegyűjteni és másokkal is megosztani. A pályázat második részében a Samsung arra kéri a résztvevőket, hogy képzeljék el és írják meg: az ő életüket hogyan tenné könnyebbé a Samsung AddWash mosógép.

A történetben szerepet kaphat a készülék ajtaján elhelyezett extra ablak, amelyen keresztül könnyedén hozzáadhatóak a mosáshoz a kifelejtett ruhadarabok, vagy a SuperSpeed funkció, melynek segítségével megszűnnek a várakozással töltött hosszú órák, hiszen az AddWash mosógép már akár kevesebb, mint egy óra alatt is képes tisztává varázsolni a szennyest. A pályázó beleszőheti a történetébe annak előnyeit, hogy a készülékét a mobiltelefonja segítségével távolról, a legváratlanabb helyzetben is elindíthatja. De beszámolhat arról is, mivel tölti a kényes ruhák kézi mosása helyett az idejét: az Addwash mosógép által létrehozott aktív hab ugyanis a hagyományos mosószeres vízhez képest ugyanis negyvenszer gyorsabban szívódik fel a ruha szövetébe még hideg (15°C) vízben is, így kíméletesen varázsolja makulátlanná a legkényesebb anyagokat is. 

A résztvevőknek nincs más dolguk, mint 2016. május 19-ig beküldeni saját apró háztartási és időgazdálkodási praktikáikat, utánajárni, milyen hatékony funkciókkal bír a Samsung AddWash mosógépe és megírni, hogyan válna könnyebbé az életük általa.  A pályázók között 2016. május 26-án 10 darab AddWash mosócsomagot sorsolnak ki, a legjobb ötlet beküldője pedig egy Samsung WW80K6414QW típusú AddWash mosógéppel lesz gazdagabb. 

A pályázatról bővebb információ és a részletes feladatleírás a http://www.samsung.com/hu/article/add-wash-contest weboldalon érhető el. (x)

forrás: sajtóközlemény

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Interaktív robottárs és gesztusvezérlés a CES-en

Interaktív robottárs és gesztusvezérlés a CES-en

Mesterséges napfényt biztosító készülék, interaktív robottárs és egészségi adatokra épülő szolgáltatás a Samsung újdonságai között.

Művészet még sosem került így a falra

Művészet még sosem került így a falra

A Frame okostévé digitális formában hozza el nemzetközi és magyar festők műveit.

Extravagáns élményközpontot nyit Londonban a Samsung

Extravagáns élményközpontot nyit Londonban a Samsung

A Coal Drops Yardon lévő 20 000 m²-en a helyi kultúrát és a cég innovációit is bemutatják.

Hirdetés