3+1 tipp ruhatárad őszi felfrissítésére a Samsungtól

Gardróbfrissítés ősszel? Gyakran előfordul, hogy a ruhásszekrényben található darabok csak egy egészen kis hányadát használják rendszeresen, miközben a hátsó sarokba szorult kincsekről megfeledkeznek. A következő tippek segíthetnek a ruhatár fenntartható módon való frissítésében.

Ősszel gyakori elhatározás a gardróbfrissítés, ilyenkor szívesen dobjuk fel új darabokkal a ruhatárunkat. A Samsung Galaxy S20 Fan Edition a számos színvariációjának köszönhetően támogat abban, hogy megmutasd a világ számára a személyiségedet, és a szelektálásban is segítségedre lehet. Az alábbi praktikák megmutatják, hogyan frissítheted fel a ruhásszekrény tartalmát fenntartható módon. 

1. Add tovább!
Minden gardróbfrissítés első állomása a szortírozás! Miután végeztél a válogatással, valószínű akadnak majd olyan ruhadarabok, amelyekre neked ugyan már nincs szükséged, azonban valaki más számára kincs lehet! Készíts lenyűgöző képeket a Samsung Galaxy S20 Fan Edition készülékeivel, amelynek hátlapján professzionális, háromlencsés kamerarendszer található, így gyerekjáték a profi felvételek készítése! A szinte művészi fotókat töltsd fel közösségi oldalak gardróbcsere csoportjaiba, ahol régi ruhadarabjaid új gazdára lelnek! Amellett, hogy a ruhacsere örömét élvezed, környezettudatos módon frissítheted fel gardróbod tartalmát! 

2. Zokniból karácsonyi manó
Érdemes átnézni a teljes ruhakészletet, egészen a pólóktól a sapkákon át a zoknikig. Rengeteg olyan ruhadarabra bukkanhatunk, amelytől nem kell megválnunk, hiszen más módon még felhasználhatjuk. Az ünnepek közeledtével számos olyan videó érhető el, amelyből megismerhetjük például, hogy hogyan készíthetünk zokniból karácsonyi manót, vagy azt, hogyan alakul át egy régi kabát szőrméje a Mikulás szakállává. Kuckózz be a gardróbba és kövesd a DIY videókat anélkül, hogy aggódnod kellene a telefonod akkumulátora miatt! A Samsung Galaxy S20 Fan Edition készülék hosszú üzemidejű intelligens akkumulátora révén akár órákon át is követheted kedvenc kézműves csatornádat. A Samsung Galaxy S20 FE készülékeden négy hónapon át díjmentesen veheted igénybe a Youtube Premium szolgáltatását , amelynek köszönhetően hirdetések megszakítása nélkül élvezheted a videókat. 

3. Engedd szabadjára a kreativitásod!  
Ősszel ezer színben pompázik a természet. Ha Téged is inspirál ez a színkavalkád, akkor nagyszerű megoldás lehet a már nem hordott ruhák átfestése. Engedd el a fantáziád és hívd elő a kreatív éned! Az évszak divat trendje a patchwork mintázat könnyedén megvalósítható akár az otthonodban is. Válogasd össze az egymáshoz illő színeket és mintákat, majd varrd őket össze, hogy elkészüljön a trendi outfited. A legújabb színű és mintázatú ruhadarabjaidhoz tökéletesen illeszkednek a Samsung Galaxy S20 FE készélekei is, amelyek 6 különböző színben is elérhetőek, mint a Ködös Piros, Ködös Narancs, Ködös Levendula, Ködös Menta, Ködös Kék és Ködös Fehér. 


+1 Készíts kapszula gardróbót!

Készítsd el a saját kapszula gardróbód, amelynek rendezési elve az egymáshoz illó ruhadarabok kombinálásán alapszik, így kevesebb ruhadarabból sokkal több outfit variációt állíthatsz össze. Készíthetsz akár külön kapszulát a különböző alkalmakra, legyen szó munkáról, szórakozásról, vagy a mindennapokról. Kösd össze a válogatást egy online közösségi élménnyel! Hívd meg a barátaidat egy ruha-mustrára a digitális térbe. A Samsung Galaxy S20 Fan Edition készülékein az LTE és a Wi-Fi 6 biztosítja a streamelés sebességét, így biztosan stabil marad a kapcsolat, miközben ruhadarabokat válogatjátok!

Forrás: Közlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Extravagáns élményközpontot nyit Londonban a Samsung

Extravagáns élményközpontot nyit Londonban a Samsung

A Coal Drops Yardon lévő 20 000 m²-en a helyi kultúrát és a cég innovációit is bemutatják.

30 éve Magyarországon a Samsung

30 éve Magyarországon a Samsung

Az ünnepi évet többek között egy jövőkutató kerekasztal-beszélgetéssel kezdte meg a vállalat.

​​Ha október, akkor divat és design

​​Ha október, akkor divat és design

A Fashion & Design Autumn keretében megnyílik a 360 Design Budapest kiállítás és elindul a Budapest Central European Fashion Week.

Hirdetés