Látogass el az ITA standjához és ismerd meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

2023. március 29. – április 2. között a Hungexpo A Pavilonjának 204E standján.


Első alkalommal szervez olasz kollektív standot a Construma építőipari szakkiállításon az Italian Trade Agency. Minőség, innováció és dizájn: ezek a hívószavak fogják össze a legkülönfélébb termékköröket lefedő 13 olasz gyártót, akik közül többen most debütálnak termékeikkel Magyarországon. Az olasz kiállítókat körüljáró cikksorozatunkban most a ASOPLAST SPA mutatkozik be.Az ASOPLAST SPA

Az ASOPLAST SPA vezető szerepet tölt be a TECHNODRAIN márkanév alatt gyártott vízelvezető folyókák, valamint csatornázáshoz, vízkezeléshez és ipari alkalmazásokhoz használt műanyag termékek gyártása terén. 1978 óta foglalkozunk innovatív és könnyen telepíthető extrudált és fröccsöntött építőipari termékek gyártásával.

A TECHNODRAIN vegyszereknek ellenálló PEHD anyagból készült, könnyen és költséghatékonyan telepíthető, valamint az A15-től az F900-ig terjedő terhelési osztályok bármelyikéhez illeszkedő kiegészítőkkel kapható. Az Asoplast ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező vállalat, és minden terméke megfelel az EN1433 európai szabványnak a CE-jelölés tekintetében. 


Olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok a lakberendezés és az építőipar területén

Az olasz stand főszervezője, az Olasz Nagykövetség égisze alatt működő budapesti kereskedelemfejlesztési iroda az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet fordít az olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok előmozdítására a lakberendezés és az építőipar területén. Az új olasz beszállítók és termékek iránt nyitott magyar építészek, beszerzők, mérnökök, tervezők, kivitelezők számára számos networking programot, támogatott olaszországi szakmai kiutazási lehetőséget kínál. Látogasson el az ITA standjához és ismerje meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

 

További információért vegye fel velük a kapcsolatot a budapest@ice.it e-mail címen, vagy látogasson el a hivatalos honlapra: www.italianfestival.eu/construma

Az olasz stand kiállítóinak katalógusait ide kattintva tekintheti meg.

 


Italian Trade Agency | Web | Facebook
Kapcsolódó tartalmak

Hirdetés