Hirdetés

Imázsfilmet készített a Futurealnak az Umbrella. 

Imázsfilmet forgatott a Futureal-csoport számára az Umbrella reklámügynökség. Magyarország meghatározó ingatlanfejlesztőjének, látványos vizuális effektusokban is bővelkedő kisfilmje rámutat arra, miként válik a gondolat valósággá.

Az Umbrella műhelyében megvalósított imázsfilm rendhagyó módon követi végig az alkotás folyamatát az ötlettől a megvalósításig. A Futurealt megtestesítő főszereplő egy absztrakt világból kiindulva építi fel a valóságot, miközben a cégcsoport legmeghatározóbb alkotásait járja be, a kereskedelmi-, lakóingatlan- és irodafejlesztésektől egészen a teljes városrészeket újjáélesztő projektekig. A képeken feltűnnek a Corvin Sétányt körülölelő, ismerős lakóépületek és irodaházak, a népszerű Corvin Plaza, valamint a jövőbe mutató dél-budai városfejlesztési projekt két ikonikus épületeként az Etele Plaza bevásárló- és szórakoztatóközpont és a Budapest ONE irodapark is.

A film két hónapos előkészítés és egy négynapos forgatás eredményeként született. A kreatív csapat a befotózott kültéri és beltéri helyszínek alapján, építőmérnökök bevonásával alakította ki az imázsfilmben látható geometriai formákat. A letisztult, nonfiguratív betontér egy duplex pozíciós technikával, lépésenként veszi fel végső formáját.

„A Futureal imázsát meghatározó elegancia és professzionalizmus átültetésére törekedtünk a film megvalósításakor. Az Arri Alexa Mini kamerával forgatott realisztikus felvételek, a kiváló szereplők és a komplex vizuális effektusok egy egyedülálló, részletgazdag képi világot eredményeztek” – mondta Galán Géza, a Futureal-kisfilm rendezője.

A Futureal-csoport az elmúlt években erőteljes nemzetközi terjeszkedésbe kezdett.  A cégcsoport 1,3 milliárd euró értékű folyamatban lévő fejlesztéseivel a közép-európai ingatlanpiac meghatározó szereplőjévé vált. A vállalat számos ingatlanfejlesztésen dolgozik Romániában és Lengyelországban, de aktívan jelen van Németországban és az Egyesült Államokban is. 

„A Futureal a közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő cégcsoportja. A Corvin Sétányt is megálmodó vállalatunk számára egy olyan, előremutató filmet kívántunk létrehozni, amely mind minőségében mind mondanivalójában, nemzetközi szinten is megállja a helyét. Az imázsfilm méltó módon képviseli a cégcsoportot, ezért számos jövőbeni marketingkommunikációs aktivitásban kiemelt szerepet kap itthon és külföldön” – tette hozzá Szili Tímea, a Futureal-csoport marketingvezetője. 

„A Futureal új kisfilmje egyfajta különlegesség, mivel az iparági trenddel ellentétben, nem egy adott projekt ismertetésére, hanem az egyedülálló fejlesztéseket valóra váltó cégcsoportunk bemutatására törekszik.  A kreatív alkotómunka eredményeként, az imázsfilm jelenetről jelenetre fedi fel a Futureal-csoport filozófiáját, amelynek mentén a több mint 300 fős csapatunk újragondolja a minket körülvevő világot.” - hangsúlyozta Szentmiklósy Attila, a Futureal arculati igazgatója. 

Link az imázsfilmhez: https://www.youtube.com/watch?v=fsNcuql2-Sc 

ALKOTÓK LISTÁJA

Megbízói oldal:
Megbízó: Futureal-csoport 
Marketingigazgató, kommunikációs vezető: Szili Tímea, marketingvezető
Arculati igazgató: Szentmiklósy Attila 

Ügynökség:

Reklámügynökség neve: Umbrella
Kreatív igazgató: Jedlicska Márton
Art director: Bátory Péter
Szövegíró: Anabela Vasková
Account: Monyok Barbara
Producer: Szendei Petra
Rendező: Galán Géza
Társrendező: Bátory Péter
D.O.P. : Lovasi Zoltán
Casting: Kondákor Linda

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Jelentősen bővül az újlakáskínálat az ötszázalékos áfának köszönhetően

Jelentősen bővül az újlakáskínálat az ötszázalékos áfának köszönhetően

Több mint 500 otthonból álló csomagot jelentett be a Cordia.

A kiskereskedelmi terület háromnegyedét már bérbe adták az Etele Plázában

A kiskereskedelmi terület háromnegyedét már bérbe adták az Etele Plázában

Az Inditex-csoport a legújabb üzletkialakítási koncepciójával nyitja meg üzleteit.

Új ingatlanfejlesztő céget indított Futó Gábor

Új ingatlanfejlesztő céget indított Futó Gábor

HelloParks néven új ipari és logisztikai ingatlanfejlesztő és befektető vállalatot indított a Futureal és a Cordia alapítója.

Hirdetés