A héten kezdődik a BudaParton épülő lakások és irodák értékesítése a Kopaszi gáton.

A Kopaszi gáton megvalósuló BudaPart ingatlanberuházás értékesítése a héten indult, melyre több mint 2000 előregisztráció érkezett május óta. Budapest egyik legnagyobb ingatlanfejlesztése a Market Csoporthoz tartozó Property Market ingatlanfejlesztő cég irányításával valósul meg. 

A hosszú távú fejlesztés keretében, több ütemben felépülő, magas presztízsű lakás és iroda épületek beépítési koncepcióját a dán várostervező iroda, az Adept készítette el. Az első ütem értékesítése már a héten elkezdődik a Kopaszi gáton megnyíló irodában, az előregisztrációnak megfelelő sorrend alapján. Budapest új városnegyede hatalmas érdeklődést váltott ki a lakosságból, csupán az elmúlt 3 hónapban kétezernél is több regisztráció született a most felépítésre kerülő első ütemre vonatkozóan.

„Az értékesítés megkezdése rendkívül fontos lépés számunkra, nagyon várjuk az érdeklődők visszajelzéseit. A BudaPart egy unikális beruházás Magyarországon mind helyszínében, mind a zöld és vízterület magas arányának köszönhetően, mind az értékesítésre kerülő lakások műszaki tartalmára, változatos lakásméreteire tekintettel. Minden lakásunkat gépesített konyhával, árnyékolástechnikával, smart home technológiákkal adjuk át, figyelembe véve a legszigorúbb energetikai követelményeknek való megfelelést is. Az otthonok 2,85-3 méter közti belmagasságúak lesznek, ami ugyancsak egyedi a budapesti újépítésű lakóingatlanok piacán. Fontos leszögeznem, hogy a XI. kerület rendkívül dinamikusan fejlődik. Budapest egyik legnépszerűbb helyszíne az irodát vagy lakást keresők számára, ily módon egyre több a befektetési céllal érkező érdeklődő. Kiemelt célunk, hogy Budapest új városnegyede izgalmas színfoltot jelentsen majd az ide költözőknek, a munkába járóknak, valamint a kikapcsolódási céllal érkező városlakóknak is.” – mondta Árendás Gergely, a Property Market ügyvezetője.

Az értékesítés elsődlegesen a Kopaszi gáton található irodában zajlik majd, ahova a www.BudaPart.hu weboldalon található elérhetőségeken nyílik lehetőség időpont egyeztetésre.

Továbbá a Property Market részt vesz a Millenáris Parkban, szeptember 16-18. megrendezésre kerülő LAKÁS 2016 kiállításon is, ahol a D6-os standon várják az érdeklődőket. A kiállítás sajtótájékoztatóján Árendás Gergely, a Property Market ügyvezetője tart előadást a nemzetközi és magyar ingatlanfejlesztési trendekről, valamint az vízparti lakónegyedekről. Szeptember folyamán indul az irodaterületek értékesítése is, erről rövidesen külön tájékoztatást ad a társaság.

forrás: sajtóközlemény

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Életműdíjat kapott a Párisi Udvar felújítója

Életműdíjat kapott a Párisi Udvar felújítója

A kimagasló, példamutató építőipari és mérnöki munkát jutalmazta az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége.

Építőipari Nívódíjat kapott a Telekom Székház

Építőipari Nívódíjat kapott a Telekom Székház

A MOME campusfejlesztése pedig elismerő oklevelet kapott az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségétől.

Indul a BMW-gyár felvonulási területének kiépítése

Indul a BMW-gyár felvonulási területének kiépítése

Konténervárost épít a Market Debrecenben.

Hirdetés