Hirdetés

Újszerű gasztronómiai élmények a NEFF Home Connect készülékeivel.

Hirdetés

A kortárs design, a technológiai innováció és a digitális fejlődés harmóniája jellemzi a NEFF prémium Home Connect háztartási készülékeit, melyekkel garantált a tökéletes gasztronómiai élmény.

Életünk minden szegletét betölti a digitalizáció: okoskészülékekkel ébredünk és velük alszunk el. A rohamosan fejlődő technológia meghatározza a különböző iparágakat, így ma már nemcsak a munkánk területén van jelen, hanem akkor is, amikor szabadidőnket töltjük: sportolunk, olvasunk, koncertre járunk, de ott van otthonainkban, így a konyhánkban is.

Gondoljunk például a háztartási készülékekre: ezek közül ma már sok Wi-Fi kompatibilis, ami a háziasszonyok számára igazi mennyország, hiszen ez jelentősen megkönnyíti a főzést és segíti a kreativitást.

Ezekért az okosberendezésekért nem is kell messzire menni, hiszen a NEFF, amely világszerte híres a főzés és az intuitív konyhai eszközök iránti szenvedélyéről, Magyarországon is bevezette a NEFF Home Connect háztartási készülékeket, így ma már itthon is végtelen lehetőség várja mindazokat, akik szenvedéllyel sütnek-főznek. Az elmúlt években alapvetően változott meg az emberek kapcsolata a konyha és a gasztronómia irányába, mely ma egyre fontosabb szerepet tölt be az életükben. A NEFF csapatánál mindig is a fogyasztók és az ő igényeik kielégítése állt a középpontban. Ezt szolgálja a NEFF Home Connect készülékek piaci bevezetése is, melyekkel egyedi lehetőséget, izgalmas, sőt kényelmes gasztronómiai élményt nyújtanak a felhasználóknak - digitális formában is.

Mit jelent mindez? A Home Connect egy folyamatosan bővülő platform, amiben a felhasználók egy mobilalkalmazás segítségével ellenőrizhetik vagy irányíthatják az erre alkalmas berendezéseket, de segítségével még az is lehetséges, hogy automatikus együttműködésre bírjuk őket.

A NEFF készülékek okos otthon rendszerekbe (Connected Home) is integrálhatók, sőt ha a felhasználó valamilyen meghibásodást észlel, még a távdiagnosztika is lehetséges. A Home Connect azért is jó, mert felszabadít minket attól a napi nyomástól, hogy nincs időnk semmire, hogy nem látjuk, mikor érünk a teendőink végére. Lehetőséget ad arra, hogy a főzés nyújtotta kikapcsolódást és élményt még jobban átéljük. Nemcsak támogat minket, hanem inspirál is. Hogyan teszi mindezt? Egyrészt az egészet személyre szabhatjuk, így az egyedi beállítások személyessé és élvezetesebbé teszik használatát. A mobilalkalmazás segítségével bárhonnan irányíthatjuk készülékeinket, így akár már akkor elindíthatjuk mosogatógépünket, amikor elindulunk munkahelyünkről. A Home Connect egyes berendezései hangvezérléssel is vezérelhetők, sőt, a mobil app hasznos emlékeztetőket is küld, így biztosan nem fordul elő, hogy hosszú órákra nyitva marad a hűtőajtó.

A NEFF újragondolta az innovatív konyha fogalmát, melyben az intuitív kezeléssel ellátott beépíthető készülékek kaptak főszerepet, ezzel is hozzájárulva a különleges és egyben funkcionális élettér megteremtéséhez. Az exkluzivitást pedig növeli a prémium Home Connect készülékek letisztult, a kortárs design elemeit használó megjelenése.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A tapasztalás tere
  • 2018-11-26 13:12
  • Deco

A tapasztalás tere

Az egyszemélyes lakatosműhelyből indult, Európa első számú ablakgyártója lett az Internorm.

Vitra a Solinfo főhadiszállásán
  • 2018-11-19 10:13
  • Deco

Vitra a Solinfo főhadiszállásán

Vitra Concept Store nyílt a Solinfo főhadiszállásán

Megjelent az Octogon Deco idei ötödik, 2018/5-ös lapszáma
  • 2018-11-06 14:59
  • Deco

Megjelent az Octogon Deco idei ötödik, 2018/5-ös lapszáma

Az Octogon Deco legújabb lapszámában megmutatjuk az Eiffel Palace korona-ékszerét, a Herendi Porcelán Palotát, de fókuszban van a szarvasgomba is.

Hirdetés