Újszerű gasztronómiai élmények a NEFF Home Connect készülékeivel.

A kortárs design, a technológiai innováció és a digitális fejlődés harmóniája jellemzi a NEFF prémium Home Connect háztartási készülékeit, melyekkel garantált a tökéletes gasztronómiai élmény.

Életünk minden szegletét betölti a digitalizáció: okoskészülékekkel ébredünk és velük alszunk el. A rohamosan fejlődő technológia meghatározza a különböző iparágakat, így ma már nemcsak a munkánk területén van jelen, hanem akkor is, amikor szabadidőnket töltjük: sportolunk, olvasunk, koncertre járunk, de ott van otthonainkban, így a konyhánkban is.

Gondoljunk például a háztartási készülékekre: ezek közül ma már sok Wi-Fi kompatibilis, ami a háziasszonyok számára igazi mennyország, hiszen ez jelentősen megkönnyíti a főzést és segíti a kreativitást.

Ezekért az okosberendezésekért nem is kell messzire menni, hiszen a NEFF, amely világszerte híres a főzés és az intuitív konyhai eszközök iránti szenvedélyéről, Magyarországon is bevezette a NEFF Home Connect háztartási készülékeket, így ma már itthon is végtelen lehetőség várja mindazokat, akik szenvedéllyel sütnek-főznek. Az elmúlt években alapvetően változott meg az emberek kapcsolata a konyha és a gasztronómia irányába, mely ma egyre fontosabb szerepet tölt be az életükben. A NEFF csapatánál mindig is a fogyasztók és az ő igényeik kielégítése állt a középpontban. Ezt szolgálja a NEFF Home Connect készülékek piaci bevezetése is, melyekkel egyedi lehetőséget, izgalmas, sőt kényelmes gasztronómiai élményt nyújtanak a felhasználóknak - digitális formában is.

Mit jelent mindez? A Home Connect egy folyamatosan bővülő platform, amiben a felhasználók egy mobilalkalmazás segítségével ellenőrizhetik vagy irányíthatják az erre alkalmas berendezéseket, de segítségével még az is lehetséges, hogy automatikus együttműködésre bírjuk őket.

A NEFF készülékek okos otthon rendszerekbe (Connected Home) is integrálhatók, sőt ha a felhasználó valamilyen meghibásodást észlel, még a távdiagnosztika is lehetséges. A Home Connect azért is jó, mert felszabadít minket attól a napi nyomástól, hogy nincs időnk semmire, hogy nem látjuk, mikor érünk a teendőink végére. Lehetőséget ad arra, hogy a főzés nyújtotta kikapcsolódást és élményt még jobban átéljük. Nemcsak támogat minket, hanem inspirál is. Hogyan teszi mindezt? Egyrészt az egészet személyre szabhatjuk, így az egyedi beállítások személyessé és élvezetesebbé teszik használatát. A mobilalkalmazás segítségével bárhonnan irányíthatjuk készülékeinket, így akár már akkor elindíthatjuk mosogatógépünket, amikor elindulunk munkahelyünkről. A Home Connect egyes berendezései hangvezérléssel is vezérelhetők, sőt, a mobil app hasznos emlékeztetőket is küld, így biztosan nem fordul elő, hogy hosszú órákra nyitva marad a hűtőajtó.

A NEFF újragondolta az innovatív konyha fogalmát, melyben az intuitív kezeléssel ellátott beépíthető készülékek kaptak főszerepet, ezzel is hozzájárulva a különleges és egyben funkcionális élettér megteremtéséhez. Az exkluzivitást pedig növeli a prémium Home Connect készülékek letisztult, a kortárs design elemeit használó megjelenése.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Octogon Deco 2021/3

- 2021/3

Megjelent a DECO idei „legforróbb” lapszáma felüdítő újdonságokkal, csodásan átalakított lakásokkal, vízparti és budai villákkal, szálláshelyekkel Zalaegerszegtől Miskolctapolcán át egészen Németországig. Bemutatjuk Rácz Jenő séf gasztrószínházi élményt nyújtó Rumour nevű éttermét és a „budai rocksztár” Spíler Budát. Válogattunk a beltéri ajtók határtalan kínálatából, elmerültünk a medencék világában, fókuszinterjúnkban pedig Fónagy Dórával beszélgettünk.

A napfény színe
  • 2021-06-12 09:00
  • Deco

A napfény színe

Az idei év színeiben készült egy újlipótvárosi lakás.

Kiviültetvény a szőlőhegyen
  • 2021-05-16 09:00
  • Deco

Kiviültetvény a szőlőhegyen

Ikonikus designbútorokkal és antik kincsekkel berendezett modernista házikó a Szent-György hegyen. 

Hirdetés