YAMA Budapest étterem a Bara Akos Daniel Architects and Design Studio tervezésében.
ZHU & CO. kínai bisztró a Nagymező utcában. Cikkünk az OCTOGON 174-es (2022/2-es) lapszámából.
Zero-waste étterem Észtországban.
Ha innen nézzük, vályogház, ha onnan, akkor Mies van der Rohe vagy Breuer Marcell munkáinak utánérzése. Kortárs, népi és modernista jegyek, gesztusok keverednek a LAB5 tiszafüredi éttermének épületében, a Mariskában.
Egy megmentett ipari emlék újjászületése.
A frissen Spanyolországba igazolt hátvéd Bécsben nyitotta meg a DaRose éttermet.
A LEED minősítést koordináló Orosz Máté és Niczki Tamás beszámolója.
Egyedi belsőépítészeti design és közvetlen tetőterasz-kapcsolat várja a látogatókat.
A 11-12. századi épület padlójába karcolt játék egy homokbányából került elő még 2009-ben.
Húsvéthétfőn.
A géderlaki Becse malom remek példa arra, hogyan lehet luxuslakást kialakítani egy korábbi gazdasági épületből.
Az étterem pontosan olyan, mint a helyszín: színes, pezsgő és zöld.
A Balance Taste Gallery a bükki borvidék legjobbjait kínálja, és helyi termelői alapanyagokból készült specialitásokat.
A felsőszentiváni malom 214 millió forint európai uniós támogatásból újult meg.
Vajon melyik a legrégibb magyar étterem?
Négycsillagos étterem és hotel a faddi Duna-holtág partján.
Volt már erre példa az Egyesült Királyságban.
A TG Italiano tulajdonosai Los Angeles Downtown városrészében nyitottak éttermet.
A pincérek pajzsban, az étel fadeszkán, te pedig az üvegházban.
Áttekinthető, táblázatos formában nyújt segítséget.