Hirdetés

A 120 éves nagykörutat korabeli automatával ünnepelte a CIB bank. (x)

Hirdetés

Különleges akcióval köszöntötte a 120 éves Nagykörutat a CIB Bank. A körúton két bankfiók előtt is korhű automatát állított fel a pénzintézet, így mutatva meg, milyen lett volna 120 évvel ezelőtt az a modernizáció, amelyet napjainkban a banki folyamatok digitalizálása jelent.

Két korhű bankautomata felállításával ünnepelte a 120 éves Nagykörutat a CIB Bank.  A körútra kilátogatók egy saját arcképükkel ellátott emlék 100 pengőst nyomtathattak. A két napon át tartó Nagykörút120 eseményen a két automatát mintegy 4000-en próbálták ki. 

Az ötlet alapját a CIB Bankban most zajló digitalizációs fejlesztések adták, amelyek hasonlóan modernek, mint amilyen 120 évvel ezelőtt egy bankautomata feltalálása lett volna. Napjainkban ezt a modernizációt az okostelefonok és banki mobilalkalmazások jelentik, hiszen ezek segítségével már szinte bárhonnan tudjuk pénzügyeinket intézni, ehhez sem bankfiók, sem hagyományos online felület nem szükséges. Az okostelefonok lassan a készpénz és a bankkártya helyét is átveszik, ma már adott a lehetőség arra alkalmas készülékünkkel közvetlenül is fizetni.

A banki mobilapplikáció egyre nagyobb népszerűségét mutatja, hogy a CIB Bank márciusban bevezetett alkalmazásának már több mint 10 ezer felhasználója van, a Google Play áruházból pedig több mint 7 000, míg iOS-re több mint 4 000 letöltés történt. A CIB Bank mobil alkalmazása az indulását követő napokban már a legtöbbet letöltött új alkalmazások közé került a Google Play áruházban. 

Az eseményről készített videó az alábbi linken érhető el: https://youtu.be/ugWF25QS5p0

forrás: sajtóközlemény

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

30 év után megújult a Radnóti Színház arculata

30 év után megújult a Radnóti Színház arculata

Az igazgatóváltást követően újrapozícionálja magát a Radnóti Színház. 

FORECAST - International Platform for Pioneering Ideas

FORECAST - International Platform for Pioneering Ideas

A Laboratory for Pioneers: 30 future-oriented projects chosen.

PICTURE Budapest – Østfold

PICTURE Budapest – Østfold

A PICTURE Budapest – Østfold c. projekt középpontjában a művészetnek a városi terek újradefiniálásában játszott szerepe áll.

Hirdetés