A 120 éves nagykörutat korabeli automatával ünnepelte a CIB bank. (x)

Különleges akcióval köszöntötte a 120 éves Nagykörutat a CIB Bank. A körúton két bankfiók előtt is korhű automatát állított fel a pénzintézet, így mutatva meg, milyen lett volna 120 évvel ezelőtt az a modernizáció, amelyet napjainkban a banki folyamatok digitalizálása jelent.

Két korhű bankautomata felállításával ünnepelte a 120 éves Nagykörutat a CIB Bank.  A körútra kilátogatók egy saját arcképükkel ellátott emlék 100 pengőst nyomtathattak. A két napon át tartó Nagykörút120 eseményen a két automatát mintegy 4000-en próbálták ki. 

Az ötlet alapját a CIB Bankban most zajló digitalizációs fejlesztések adták, amelyek hasonlóan modernek, mint amilyen 120 évvel ezelőtt egy bankautomata feltalálása lett volna. Napjainkban ezt a modernizációt az okostelefonok és banki mobilalkalmazások jelentik, hiszen ezek segítségével már szinte bárhonnan tudjuk pénzügyeinket intézni, ehhez sem bankfiók, sem hagyományos online felület nem szükséges. Az okostelefonok lassan a készpénz és a bankkártya helyét is átveszik, ma már adott a lehetőség arra alkalmas készülékünkkel közvetlenül is fizetni.

A banki mobilapplikáció egyre nagyobb népszerűségét mutatja, hogy a CIB Bank márciusban bevezetett alkalmazásának már több mint 10 ezer felhasználója van, a Google Play áruházból pedig több mint 7 000, míg iOS-re több mint 4 000 letöltés történt. A CIB Bank mobil alkalmazása az indulását követő napokban már a legtöbbet letöltött új alkalmazások közé került a Google Play áruházban. 

Az eseményről készített videó az alábbi linken érhető el: https://youtu.be/ugWF25QS5p0

forrás: sajtóközlemény

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Cool faktortól a második otthonig

Cool faktortól a második otthonig

10 év a hazai iroda designban.

Megjelent az Octogon Deco 2018/6-os lapszáma
  • 2018-12-11 11:07
  • Deco

Megjelent az Octogon Deco 2018/6-os lapszáma

Készüljünk együtt az ünnepekre! 

Megjelent az Octogon Deco idei ötödik, 2018/5-ös lapszáma
  • 2018-11-06 14:59
  • Deco

Megjelent az Octogon Deco idei ötödik, 2018/5-ös lapszáma

Az Octogon Deco legújabb lapszámában megmutatjuk az Eiffel Palace korona-ékszerét, a Herendi Porcelán Palotát, de fókuszban van a szarvasgomba is.

Hirdetés