Hirdetés

Újra megnyílt a Projekt Showroom városi bringaboltja, ebben az évben a Paulay Ede utca 29-ben. 

Hirdetés

Újra megnyílt a Projekt Showroom városi bringaboltja, ebben az évben a Paulay Ede utca 29-ben. Ezúttal szép vintage és részlegesen felújított, így tovább alakítható kerékpárok és különleges kiegészítők a 17. pop-up bolt főszereplői. Így már a tavasz elején mindenki beszerezheti, amire szüksége van a bringázáshoz.

A Projekt Showroom áprilisban a városi kerékpárosoknak kedvez: 17. pop-up boltjába mindent összeválogatott, amire csak szüksége lehet a városban bringával közlekedőknek. Április 14-től 24-éig nagyon sok vintage és felújított, valamint teljesen új kerékpár is elérhető Paulay Ede utca 29-ben.

A kiegészítők köre is nagyon széles: sisak, kerékpáros napszemüveg, markolat, nyereg, hátizsák, kosár, kulacstartó, láthatósági felszerelések, nyeregvédő huzatok és egy-két alkatrész, mint például nyereg és pedálok, valamint világítási eszközök is vannak a kínálatban. A Biker.hu jóvoltából Kryptonite lakatok is elérhetők azoknak, akik számára nagyon fontos a bringájuk biztonsága, valamint a Velostar által forgalmazott holland Basil márka és a Bringaland Newlooxs is bemutatkozik. A biztonságos sisakok közül újdonságként jelenik meg a Bollé, melynek különlegessége, hogy világítás van beleépítve. A Csepel Zrt. által forgalmazott angol prémiumkategóriás kiegészítőket gyártó Brooks is megtalálható a boltban. 

„Igyekeztünk nagyon sok hasznos kiegészítőt és kütyüt összeválogatni, figyelve arra, hogy a boltokban általában megszokott sportos megjelenés helyett más, egyedibb stílusú és kialakítású dolgokat is lehessen kapni nálunk. Ezt sokan nagyon értékelik, mert általában rengeteget kell kutakodni egy-egy szebb eszköz után, hiszen a sportboltokban ilyeneket nem nagyon lehet kapni” – mondta Kincses Andi, aki a Projekt Showroom társalapítója és egyben a bringabolt felelőse.

A magyar tervezők munkáit ezúttal a kerékpáros ruházat kategóriájában lehet megtalálni: az Urban Legend állandó kollekciójának darabjai, valamint Magony Zsuzsa különleges, táskából átalakítható kabátjai érhetők el.

Ahogyan azt a látogatók megszokhatták, szakmai segítség is a rendelkezésükre áll ebben az évben a BringaBoard részéről, akik a választott bringák műszaki felkészítésében, szervizelésében segítenek. A bolthelyiség belső kialakítását Hankó Julcsi enteriőrstylist végezte, aki már a karácsonyi bolt látványvilágáért is felelt. Az itt látható darabok árfekvése a megszokott módon nagyon széles, ahogyan a típusválaszték is, így érdemes körülnézni. 

Praktikus információk

A városi bringabolt elérhetősége: április 14-24.
Nyitva tartás: minden nap 10-20 óráig.
Helyszín: 1061, Paulay Ede utca 29. / Paulay Ede és Székely Mihály utca sarka
Megjelenő márkák többek között:  Alpina, Torino, Hercules, Peugeot, Cheeta, Bohemian, Botecchia, Kryptonite, Basil, Newlooxs, Bollé, Brooks, Reelight, Klikfix, Urban Legend, Magony Zsuzsa. 

További információk: http://www.facebook.com/projektshowroom

forrás: sajtóközlemény


 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Itt van Budapest átfogó bringatérképe, amelyen a Budapest100 egyes épületeit is feltüntették

Itt van Budapest átfogó bringatérképe, amelyen a Budapest100 egyes épületeit is feltüntették

Az útvonalak nagy része átlagos városi biciklivel is bejárható.

Így érvényesíthető a biztonságos távolságtartás az irodában

Így érvényesíthető a biztonságos távolságtartás az irodában

A Weston Williamson + Partners építészirodának a biztonságos közlekedésre is van ötlete.

Hirdetés