Látogass el az ITA standjához és ismerd meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

2023. március 29. – április 2. között a Hungexpo A Pavilonjának 204E standján.


Első alkalommal szervez olasz kollektív standot a Construma építőipari szakkiállításon az Italian Trade Agency. Minőség, innováció és design: ezek a hívószavak fogják össze a legkülönfélébb termékköröket lefedő 13 olasz gyártót, akik közül többen most debütálnak termékeikkel Magyarországon. Az olasz kiállítókat körüljáró cikksorozatunkban most a INDUSTRIE COTTO POSSAGNO S.P.A. mutatkozik be.

 

Az INDUSTRIE COTTO POSSAGNO S.P.A.

 

Az Industrie Cotto Possagno a minőségi, tartós és fakulásálló terrakotta tetőcserepek élvonalbeli olasz gyártója. A Cotto Possagno széles termékválasztékot kínál, amely mára már magába foglalja a napelemes cserepeket és a komplett tetőfedő rendszereket, amelyek átszellőző, fenntartható héjalást biztosítanak.


Az általuk gyártott napelemes cserép egy rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező termék, amely egyesíti a tetőcserép funkcionalitását és természetességét a napelemes technológiával, miközben megőrzi a tető esztétikai szépségét, és tökéletesen illeszkedik az építészeti szerkezetbe és a környező tájba.

 


Olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok a lakberendezés és az építőipar területén

Az olasz stand főszervezője, az Olasz Nagykövetség égisze alatt működő budapesti kereskedelemfejlesztési iroda az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet fordít az olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok előmozdítására a lakberendezés és az építőipar területén. Az új olasz beszállítók és termékek iránt nyitott magyar építészek, beszerzők, mérnökök, tervezők, kivitelezők számára számos networking programot, támogatott olaszországi szakmai kiutazási lehetőséget kínál. Látogasson el az ITA standjához és ismerje meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

 

További információért vegye fel velük a kapcsolatot a budapest@ice.it e-mail címen, vagy látogasson el a hivatalos honlapra: www.italianfestival.eu/construma

Az olasz stand kiállítóinak katalógusait ide kattintva tekintheti meg.

 


Italian Trade Agency | Web | Facebook

 Kapcsolódó tartalmak

Hirdetés