Hirdetés

Podcast-beszélgetés a Stefan Lengyel Kiválósági Ösztöndíj Programról. Hallgasd meg te is!

Az egyetemi évek alatt az elméleti ismeretek elsajátítása mellett fontos, hogy a gyakorlati tapasztalatok bővítése is helyet kapjon a hallgatók mindennapjaiban. Ezt a szemléletet támogatja és erősíti a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány, mely 2020 őszén indította el a MOME-n a Stefan Lengyel Kiválósági Ösztöndíj Programot. A program két modulból áll: a hallgatók teljesítményalapú támogatása mellett a diákok naprakész iparági, gyakorlati kompetenciáinak bővítése és szakmai integrációja is nagy hangsúlyt kap. Azért, hogy ez minél magasabb színvonalon valósulhasson meg, az ösztöndíj programnak három pályázat is részét képezi, melyeket a MOME partnerei hirdetnek meg; így a világítástechnikával foglalkozó BE LIGHT! Kft., a Magyar Divat és Design Ügynökség és a Market Építő Zrt. A projekt keretében a hallgatóknak lehetőségük nyílik megtapasztalni a piaci környezet adta körülményeket, élethelyzeteket. Az ösztöndíj programról, illetve a MOME és a Market együttműködéséről Koós Pál, a MOME általános rektorhelyettese és Báthory Balázs, a Market innovációs vezérigazgató-helyettese mesél Molnár Zsuzsannának.

 

Az OCTOGON architecture&design magazin podcastja a Spotify-on!
Kövesd és hallgasd te is!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Stratégiai megállapodást kötött a MOME és a Korányi

Stratégiai megállapodást kötött a MOME és a Korányi

Közös tevékenységük fókuszában olyan programok állnak, amelyek a tüdőbetegségek előfordulásának csökkentéséhez járulhatnak hozzá.

Padok a kapolcsi ravatalozóban

Padok a kapolcsi ravatalozóban

Különleges eljárással készített rendhagyó műtárgyat a MOME Építészeti Intézetének csapata.

Táplálni kell a talajt, amiből kinőttünk

Táplálni kell a talajt, amiből kinőttünk

Morvai Zoltánnal, a BE LIGHT! ügyvezető igazgatójával Nyolczas Gitta beszélgetett a Stefan Lengyel Ösztöndíj program kapcsán.

Hirdetés