A KÉK havi útbaigazító estje pályakezdőknek és pályatévesztőknek. 

Web:https://www.facebook.com/events/371097503796491/
Kezdődik:2019 Október 14. 18:00, Hétfő
Végződik:2019 Október 14. 21:00, Hétfő
Hely:KÉK- Contemporary Architecture Centre
Település:Budapest
Cím:Bartók Béla út 10-12.

 

Ember az irodában, avagy a szakmán túl! Fiatal munkavállalóként, mikor fogjuk jól érezni magunkat egy irodában? Hogyan kell leosztani a feladatokat egy sikeres tervező, kivitelező vagy projektmenedzser cégnél? Miben mutatkozik meg az iroda emberi arca?
A Trust your Architect! következő kerekasztal-beszélgetésén annak járunk utána, hogyan kell jó, inspiráló munkahelyi környezetet teremteni.

Beszélgetők

  • Alexa Zsolt (minusplus)
  • Fernezelyi Gergely (FBIS architects)
  • Massányi Tibor (DVM group)
  • Moderátor: Bödecs Anna

A beszélgetésen elérhető a fiatal építészeknek szóló Trust your Architect! útikönyv. Az ára diákkal 2.500,- Ft, diák nélkül 3.500,- Ft.


A Trust your Architect! sorozatról

A KÉK havi útbaigazító estje pályakezdőknek és pályatévesztőknek. Kezedben a diploma, de nem tudod, hogyan tovább? Melót keresel, külföldre mennél vagy irodát alapítanál? Értetlen a megrendelő? Elfajult a sokszög? A fiatal építészek élete nehéz. Gyere el és öntsd ki a szíved! Évente 600 építész végez ma Magyarországon. Mi lesz velük? Hová tartanak? Mit csinálnak? A KÉK klubestjein utánajárunk.

A részvétel ingyenes, az esemény létrejöttét az NKA és Graphisoft támogatja. A cover kép forrása: FORTEPAN // Adományozó: UVATERV.


Hirdetés