Hirdetés

A 2019-es év első Trust your Architect! beszélgetésén a belsőépítészeti tervezésben jártas irodák képviselői ülnek egy asztalhoz.

Web:https://www.facebook.com/events/378175626342205/
Időpont:2019 Február 11. 19:00, Hétfő
Hely:KÉK - Contemporary Architecture Centre
Település:Budapest
Cím:Bartók Béla út 10-12.

 

Hol van a belsőépítészet helye a generáltervezés folyamatában? Mennyire integrálódik a belső koncepciója a teljes épület tervezésébe? Hol a határ építész és belsőépítész között? Miben más egy főleg belsőépítészettel foglalkozó irodában dolgozni mint máshol? Ha valakit a belsőépítész pálya érdekel, hol és milyen tudást szedjen magára az építészképzésen felül?

  • Beszélgetők: Erdélyi Linda (Lab5), Simonfalvi Bence (POSITION Collective), Tótszabó Tamás (Pyxis Nautica), Kiss-Gál Zsuzsanna (atelierarchitects), Farkas Anett (Arch Studio)
  • Moderátor: Tomaschek Katalin (Nanavízió)

A Trust your Architect! sorozatról

A KÉK havi útbaigazító estje pályakezdőknek és pályatévesztőknek. Kezedben a diploma, de nem tudod, hogyan tovább? Melót keresel, külföldre mennél vagy irodát alapítanál? Értetlen a megrendelő? Elfajult a sokszög? A fiatal építészek élete nehéz. Gyere el és öntsd ki a szíved! Évente 600 építész végez ma Magyarországon. Mi lesz velük? Hová tartanak? Mit csinálnak? A KÉK klubestjein utánajárnak.

A részvétel ingyenes! Az esemény létrejöttét az NKA és Graphisoft támogatja.


Hirdetés