Megújult az Árpád Center környéke

Akadálymentes és zöld közösségi tér született a Váci úti irodafolyosón.

Stílusos, akadálymentes és zöld közösségi tér született a Váci úti irodafolyosón, az Árpád Center irodaház szomszédságában. A környék - az Agora Budapest városközpont modern irodaházainak és a szolgáltatások széles palettájának köszönhetően - a XIII. kerület egyik leglátványosabban fejlődő részévé vált.

Az Árpád Centertől karnyújtásnyira épült Agora Budapest biztosítja az irodaház dolgozóinak teljes körű kényelmét: az éttermek mellett fodrászat, szupermarket, drogéria és fitneszterem is várja a környékbelieket. Az ízlésesen kialakított közösségi tereken élmény sétálni vagy megpihenni a szabad levegőn, hiszen

15 teniszpályányi zöldfelületet alakítottak ki fasorokkal, füves sétányokkal, szökőkutakkal a parkos jelleg kedvéért.

Az épületegyüttes központi részén létrehozott „agora” a kiülős életérzés szerelmeseinek oázisa, az Árbóc utca pedig felújított útburkolattal, járdával és buszmegállóval járul hozzá a modern, letisztult összhatáshoz.

Zeley Csaba, a ConvergenCE vagyonkezelési igazgatója elmondta: „Az Árpád Center környezetében rengeteg fejlesztés történt, és még több várható a közeljövőben. Az inspiráló munkakörnyezetnek köszönhetően ez Budapest egyik legvonzóbb, jól megközelíthető városrésze.”

A budapesti székhelyű ingatlanbefektető és –fejlesztő cég nemzetközi befektetési alapok és magántőke-befektetők partnere, az általa menedzselt épületek összértéke meghaladja a 200 millió eurót, és több mint 650 millió euró értékben valósított meg projekteket.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ezekkel a fejlesztésekkel gazdagodik idén Budapest

Ezekkel a fejlesztésekkel gazdagodik idén Budapest

Budapesti fejlesztések szempontjából idén sem fogunk unatkozni.

Ők az ingatlanpiac legjobbjai

Ők az ingatlanpiac legjobbjai

Kiosztották a Portfolio Property Award díjait, amelyen az év irodaprojektje a Graphisoft Park South és a Telekom új székháza lett.  

Letették az Agora Budapest alapkövét

Letették az Agora Budapest alapkövét

A HB Reavis látványos megoldásokkal ünnepelte a projektet.

Hirdetés