Hirdetés

Több épületért is komoly díjakat kapott a Market

A Telekom székházért, a Párisi Udvarért és a Hill Side Office-ért is jelentős szakmai díjakat kapott Magyarország meghatározó építőipari vállalata.

Magyarország meghatározó építőipari vállalata az idei évben olyan grandiózus kivitelezési munkákat zárt sikerrel, mint Magyarország legnagyobb innovatív irodaháza, a Telekom és T-Systems közös székháza, a Párisi Udvar épületének teljes műemlékrekonstrukciója és ötcsillagos szállodává alakítása, illetve a jövőbe mutató, elegáns építészeti designnal rendelkező Hill Side Irodaház; mely projekteket számos díjjal jutalmazták a legfontosabb szakmai megmérettetéseken.

A Market Építő Zrt. hatvannál is több elismerést kapott megalakulása óta, rendszeresen szerepel a legjelentősebb szakmai díjátadók kitüntetettjei között. Az Építőipari Nívódíjak mellett számos építészeti, ingatlanfejlesztői, munkáltatói és üzleti díjjal is jutalmazták; 2018-ban pedig elnyerte az év vállalatának járó elismerést is a 200 legnagyobb hazai cég közül. 

A vállalat minőség és fejlődés iránti elkötelezettségének elismerése a MagyarBrands díj, amit idén nyolcadszor vehettek át. A program kizárólag olyan magyar márkákat értékel, amelyek Magyarországon születtek, vagy alapításában magyarok vettek részt. A MagyarBrands elismerés a kiválóság bizonyítéka az olyan kategóriákban, mint az ismertség, az üzleti megbízhatóság és a társadalmi hasznosság.

A Média Építészeti Díjat először 15 éve adták át, ahol idén a 130 pályázat közül a Párisi Udvar projektet - melynek átadását nemcsak helyi, de nemzetközi figyelem is övezte - közönségdíjjal jutalmazták.

A Párisi Udvar este - Fotó: Bujnovszky Tamás

A Nemzetközi Ingatlanszövetség (FIABCI) Magyar Tagozata éves versenyén az építészeti örökségre, a projektek minőségére, valamint a részletes piaci elemzésnek köszönhető befektetői sikerekre fektetett hangsúly csupán néhány, a díjnyertes ingatlanok jellemző tulajdonságaiból. 

A díjátadón kiemelkedően szerepeltek a vállalat munkái: a Budapest arculatát is meghatározó, az ország egyik legnagyobb és legmodernebb irodaháza, a Magyar Telekom és T-Systems közös székháza I. díjat, valamint az Iroda kategória I. díját kapta.  

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen megvalósult campusfejlesztési projekt támogatja az intézményben folyó világszínvonalú tevékenységet, melyet III. díjjal jutalmaztak, és emellett ez lett a „legjobb projekt” a pályázók szavazata alapján. 

A Hill Side Irodaház egy különleges, zöld mikrokörnyezetben elhelyezkedő landmark irodaépület a MOM Park szomszédságában, amelyet a hatékonyság, a racionális fenntartási költségek, valamint az emberközpontú közösségi- és irodatér kialakítások egyaránt jellemeznek, mellyel a projekt az irodakereso.info különdíját érdemelte ki. 

A Hill Side aulája

A Sport- és Szabadidő Szolgáltatások Nemzetközi Szövetsége (IAKS) 1987 óta díjazza a dizájn és funkcionalitás terén kiemelkedő sportlétesítményeket. Idén, a szövetség 26. Nemzetközi Kongresszusán ezüst fokozattal díjazták a - 2018-ban az Év Stadionjának választott - DVTK Stadiont.

„A díjak és elismerések kapcsán szeretném kiemelni a vállalat összes dolgozójának a kulcsfontosságú szerepét a sorozatos szakmai sikerek elérésében. Ezeket a komplex építőipari feladatokat és projekteket csakis a legjobb szakemberek kitartó, összehangolt munkájával érhettük el. Az elnyert díjak mindannyiunk közös erőfeszítését dicsérik”– értékelte az elismeréseket Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója. 

A vállalat jelenlegi legösszetettebb projektje az 54 hektáros új városnegyed, a BudaPart projekt megvalósítása, és a MOL Campus irodaház felépítése.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Garanciális projektmenedzser

Garanciális projektmenedzser

Munkalehetőség azonnali kezdéssel.

Építész tervező

Építész tervező

Koncepciótervek, kivitelezési tervek, egyeztetések.

Kivitelezési műszaki előkészítő mérnök

Kivitelezési műszaki előkészítő mérnök

Munkalehetőség elhivatott, kiváló minőségi munkára elkötelezett munkavállalónak.

Hirdetés