Cégvezető-váltás a Property Marketnél

Dr. Schrancz Mihály – aki a Property Market Kft. 2015-ös alapítása óta vett részt a cég munkájában, kezdetben, mint fejlesztési igazgató, majd 2020-tól, mint ügyvezető – 2022. december 7-ével távozik a Property Market éléről. A cégben nyújtott és az eddig megvalósult projektek során végzett elhivatott és kitartó munkáját a tulajdonos ezúton is köszöni és a további szakmai kihívásokhoz sok sikert kíván.


A Property Market, mint a Market Építő Zrt. ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalata – melynek zászlóshajó projektje a Kopaszi-gátnál megvalósuló BudaPart – elkötelezett a beruházás nagyívű fejlesztési stratégiájának folytatásban, valamint városszerte, új ingatlanfejlesztések beindításában. Céljaik megvalósítása és a Market Csoporton belüli szinergiák jobb kihasználása érdekében – Mihály távozását követően – a tulajdonos egy más szemléletű vezetői struktúra mellett kívánja folytatni a cég működtetését, melynek részleteiről hamarosan szintén tájékoztatást adnak. 

 

Forrás: sajtóközlemény

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Óvoda és háziorvosi rendelő is nyílik a BudaParton

Óvoda és háziorvosi rendelő is nyílik a BudaParton

A főváros legújabb városnegyedében folyamatosan bővülnek a kereskedelmi egységek és a rekreációs lehetőségek is.

Fővárosi fejlesztések magas építészeti értékkel

Fővárosi fejlesztések magas építészeti értékkel

A Property Market tevékenysége jelentősen hozzájárul a főváros megújulásához – most még többet megtudhatsz a landmark projektjeiről.

Újgenerációs épületegyüttes, zöld környezetben

Újgenerációs épületegyüttes, zöld környezetben

A Dürer Park projekt keretében teljesen megújul az Ajtósi Dürer sor mögötti 3,7 hektáros terület.

Hirdetés