Új ügyvezető a Property Market élén

Kiss Ákost nevezték ki a Property Market új ügyvezető igazgatójává.

Kiss Ákost, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. eddigi értékesítési igazgatóját nevezte ki a társaság ügyvezető igazgatójává a vállalat tulajdonosi jogait birtokló Market Építő Zrt. vezetése.
 


Kiss Ákos a Property Market 2015-ös indulásától kezdve a BudaPart és a vállalat egyéb projektjeinek értékesítési vezetője volt, mindemellett a szakember felelt az arculati, a kiskereskedelmi és a kommunikációs szakterületekért is. A tulajdonosok a BudaPart és az egyéb nagyívű ingatlanfejlesztési projektek zökkenőmentes működése, a további sikeres projektek realizálása, a Market Csoporton belüli szinergiák hatékony kihasználása, valamint a hosszútávú stratégiai és üzleti céljaik megvalósítása érdekében döntöttek a széleskörű tapasztalatokkal rendelkező új ügyvezetőről.
 
A Property Market zászlóshajója a Kopaszi-gátnál épülő, nagyléptékű BudaPart városnegyed-fejlesztés, továbbá a vállalathoz kötődik a Bem József téren álló, egykori Radetzky-laktanya helyén megvalósuló irodafejlesztés, a Bem Center irodaház bérbeadásának menedzsmentje is. Ezen kívül a Property Market a budapesti Dürer Park projektben újgenerációs lakó- és irodaépületek értékesítését végzi, a Balatonnál pedig szállodát fejleszt.

Forrás: sajtóanyag
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Több kategóriában is győzelmi esélyekkel indul Az Év Irodája versenyen a Market

Több kategóriában is győzelmi esélyekkel indul Az Év Irodája versenyen a Market

Fókuszban a BudaPart fejlesztései és a Market 6.0 székház.

Óvoda és háziorvosi rendelő is nyílik a BudaParton

Óvoda és háziorvosi rendelő is nyílik a BudaParton

A főváros legújabb városnegyedében folyamatosan bővülnek a kereskedelmi egységek és a rekreációs lehetőségek is.

Hirdetés