Hirdetés

A nemzetközi díjjal többek között az ágazati tudást ismerik el. 

Hirdetés

A TriGranitot két előkelő díjjal jutalmazták az idei International Finance Awards díjátadón. A vállalat megkapta a figyelemre méltó „Best Real Estate Development Company – Hungary” díjat, a krakkói Bonarka for Business fejlesztést pedig a „Best Commercial Project” díjjal jutalmazták.

A Bonarka for Business (B4B) irodakomplexuma Krakkóban

Az International Finance Awards díjaival az ágazati tudást, a vezetői készségeket, az ágazati nettó értéket és az ingatlanszférában, valamint a banki és a biztosítási ágazatban elért nemzetközi szintű teljesítményt ismerik el.

A TriGranit lengyelországi Krakkóban található Bonarka for Business (B4B) irodakomplexumával – amely mostanra Krakkó egyik legnépszerűbb irodaépület-együttesévé vált – elnyerte a „Best Commercial Project” nevű elismerést. Nyolc, összesen 75 000 m2 bérbeadható területet lefedő épület már használatban van, és a következő („I”) épület építési munkáinak előkészítése is kezdetét vette. Mivel a krakkói irodapiac rendkívül élénk, egy további („J”) épület megépítése is tervben van a következő évekre vonatkozóan. Elkészültekor a Bonarka for Business 10 irodaépületben összesen 95 000 m2 kiadható alapterülettel fog majd a bérlők rendelkezésére állni, amelynek összértéke 200 millió euró.

A színvonalas, régió szerte véghez vitt ingatlanfejlesztési projektek és az elhanyagolt barnamezős területek életteli városi negyeddé alakítása terén elért sikerek elismeréseként a vállalatot a figyelemre méltó „Best Real Estate Company” díjjal jutalmazták.

Forrás: Sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Dunai panorámát kínáló tetőteraszokkal jön a Millennium Gardens

Dunai panorámát kínáló tetőteraszokkal jön a Millennium Gardens

Két nemzetközi ügynökség adja bérbe a TriGranit Soroksári úti irodaházát.

Vendégenként „30 köbméter friss dunai levegő”

Vendégenként „30 köbméter friss dunai levegő”

80 éve hunyt el Domány Ferenc.

A WING lett a legjobb magyarországi fejlesztő

A WING lett a legjobb magyarországi fejlesztő

A Real Estate Awardson a WING nyerte a „Legjobb fejlesztő Magyarországon” és a „Legjobb irodafejlesztő Magyarországon” díjakat.

Hirdetés