Hirdetés

A határidő: szeptember 30., szombat éjfél

A Hello Wood építésziroda meghirdeti a második Hello Wood Diplomadíjat, amelynek célja a fenntartható építészeti gyakorlatokat központba helyező és társadalmi üzenetet hordozó, kiemelkedő diplomamunkák elismerése.


A 2010-ban alapított, nemzetközileg elismert Hello Wood stúdiónak alapvető célkitűzése, hogy fenntartható, ökológiailag tudatos és társadalmilag érzékeny építészeti alkotásokat hozzon létre, amelyek a funkcionalitás és az innovativitás szem előtt tartásával teremtenek új kategóriát az építészetben. A stúdió a kezdetektől fontos küldetésének tartja a fiatal építészgeneráció támogatását edukációs programján keresztül. 

A Hello Wood Diplomadíj pályázaton azok a sikeresen végzett építészmérnökök és építészművészek vehetnek részt, akik 2020 után MSC/MA diplomát szereztek Magyarországon – vagy külföldi egyetemen végzett magyar állampolgárok (A tavalyi Hello Wood Diplomadíj OCTOGON-különdíjasával, Molnár-Sztana Boglárkával készült interjúnkat erre a linkre kattintva olvashatjátok).Értékelési szempontok

A benyújtott diplomamunkák értékelésének fő szempontjai a terv fenntarthatósági vonatkozásai, illetve a megfogalmazott társadalmi üzenet. Kizárólag Msc és MA szintű diplomamunkának készült építész tervek nyújthatók be a pályázatra prezentáció és/vagy tabló formájában.
 

Díjazás

A Hello Wood Diplomadíjat elnyerő pályázat pénzdíjazásban részesül.
 

Benyújtási határidő

A pályázat benyújtási határideje szeptember 30., szombat éjfél. A díjátadóval összekötött eredményhirdetésre a Hello Wood Gálán kerül sor, 2023. október 12-én a Budapest Design Week keretei között. 
 

Jelentkezés

A pályázati anyagok elektronikus úton nyújthatók be ezen linken az adatlap kitöltésével együtt – maximum 10 darab fájl, egyenként maximum 10 MB-os fájl tölthető fel.
 

Jelentkezés ITT
A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a hellowood@hellowood.eu email címre küldhetik az érdeklődők.

 


Forrás: Hello Wood

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hangulatos fotók az Építész Mustra zárópartijáról

Hangulatos fotók az Építész Mustra zárópartijáról

A versennyel egybekötött építészeti tábor végén nem csak a győztes SZIE-Ybl csapat tagjai érezték jól magukat. 

Ilyen, amikor az építészhallgatók a Tokaji borvidéken alkotnak

Ilyen, amikor az építészhallgatók a Tokaji borvidéken alkotnak

Ilyen volt a 3. Hello Wood Építész Mustra.

Így teszik otthonná a lakást a lámpák

Így teszik otthonná a lakást a lámpák

A 2019-es lámpatrendek jegyében 3+1 praktikus tipp azoknak, akik a lakásuk világítását szeretnék hangulatosabbá tenni.

Hirdetés