Hirdetés

Lakásfejlesztésbe kezd a WING

Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalkozása LIVING esernyőmárka alatt indítja el a Kassák Residence-t.

Hirdetés

Elindítja első lakóingatlan-fejlesztését a WING Zrt.: a XIII. kerület szívében megvalósuló Kassák Residence egy smart otthonokat kínáló lakópark, amely elsősorban a modern városi életformát választó fiatalokat célozza meg. A mintegy 700 lakásos projekt első ütemében két épületben összesen 230 lakás építése kezdődik meg 2018. első felében, a lakások nyilvános értékesítése 2018. január elején indul.
Lakóingatlan-fejlesztésbe kezd a magyar ingatlanpiac piacvezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalkozása, a WING Zrt.: a cég a XIII. kerületben indítja el első lakópark-projektjét Kassák Residence néven. A smart megoldásokat kínáló és magas komfortszintű, környezettudatos lakások a városi életformát kedvelő fiatalok és a kitűnő, Váci út – Dózsa György út közeli elhelyezkedést előnyben részesítők között lehetnek méltán népszerűek. A több mint 2 hektáros, négy utca által határolt telken több ütemben épülő, hat darab, három-, hat- és nyolcemeletes tömbből álló, mintegy 700 lakásos projekt első ütemében két épület, összesen 230 lakás építése kezdődik az Angyalföldi út melletti telekrészen 2018 első felében. A lakások nyilvános előértékesítése január 2-án indul.„Vezető ingatlanfejlesztőként és egyben innovatív cégként folyamatosan keressük a hazai ingatlanpiac különböző területein az új üzleti és fejlesztési lehetőségeket. Így a húszéves ingatlanfejlesztési szakértelmünket immáron a lakóingatlan-fejlesztés területén is szeretnénk kamatoztatni” – mondta a fejlesztéssel kapcsolatban Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója. Hozzátette: akárcsak a kereskedelmi ingatlanoknál, a mostani lakópark-projektnél is az értékteremtés és az emberközpontúság az egyik legfontosabb szempontjuk a fejlesztés során. Ezt szemlélteti a LIVING ernyőmárka is, amely alatt a jövőbeli lakóprojekteket fejleszti a WING Zrt. „Az irodáinkban jó dolgozni, az általunk épített otthonokban pedig jó lesz élni” – mondta Noah Steinberg, aki szerint a leendő vásárlóknak garanciát jelentenek a WING stabil és pénzügyileg erős befektetői háttere, valamint a Budapest arculatát meghatározó eddigi fejlesztői referenciái.
A Kassák Residence a XIII. kerületben, a Váci út mentén, a belvárostól 10 percre, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, mégis a forgalom zajától védetten helyezkedik el. A Kassák-Klapka-Angyalföldi-Apály utcák által határolt terület környéke kifejezetten jó infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a közvetlen közelben játszótér, óvoda, iskola, park, bevásárlási lehetőség is található. „A terület ráadásul tartogat még fejlődési potenciált, aminek köszönhetően a jövőben várhatóan nagyobb figyelmet fog kapni, így az itt vásárolt ingatlanok értékállósága mellett, az értéknövekedése valószínűsíthető” – emelte ki Martin János a WING Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója. 

A Kassák Residence-ben igazi okos otthonok épülnek: az épületek tájolását és homlokzatkiosztását egyedülálló, szimulációval támogatott energiahatékonysági elemzéssel végezték. Ennek eredményeképpen, energiahatékony, kiemelkedő komfortérzetű lakások valósulnak meg, az éves hűtési-fűtési költségek 30 százalékkal is alacsonyabbak lehetnek egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest. A gépészeti rendszerek vezérélését a lakó távollétében, mobilon keresztül is intézheti „okosotthon” applikáció segítségével, emellett a parkolóban minden parkolóhelyhez kialakítható elektromos autótöltő is.

A lakások alapterülete 30-130 m2 között lesz, a stúdiólakásoktól kezdve a többszobás apartmanokig. A felmerülő igényekre építve a legnagyobb számban 50 m2 körüli lakások közül lehet választani. A Kassák Residence lakásai elsősorban olyan fiatalok és kisgyerekes családok számára lehetnek vonzóak, akik számára fontos a belváros közelsége, a nagyszámú gyorsan elérhető szolgáltatás, a megfizethetőség és környezetünk védelme. Ezen túl, azoknak is ideális lehetőséget kínálnak a lakópark lakásai, akik a XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén keresnek új otthont vagy itt szeretnének befektetőként lakást vásárolni.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ipari negyed ipari épülete is lehet nagyon vonzó

Ipari negyed ipari épülete is lehet nagyon vonzó

Különleges geometriájú épületet kapott egy müncheni textilgyártó vállalat.

Elhunyt Rimanóczy Jenő

Elhunyt Rimanóczy Jenő

Az Ybl-díjas építész 85 éves volt. 

Vasúti indóház és luxus szálloda

Vasúti indóház és luxus szálloda

Építészeti megoldások a hazai és nemzetközi műemlék felújítások kapcsán.

 

Hirdetés