A megújuló épület első bérlője az Alza.hu.

A kereskedelmi központból jó minőségű és kedvező ár-érték arányú irodaházzá alakított Skylight CITY-ben közel 5000 m2 hosszú távú bérletéről írt alá együttműködési megállapodást a tulajdonos WING és az Alza.hu webáruház, ezzel az épület egynegyede került bérbeadásra. Schőmer Norbert, a WING irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese szerint az Alza.hu döntésében nagy szerepet játszott az épület frekventált elhelyezkedése, kiváló láthatósága valamint, hogy a terület átalakítását a bérlő egyedi igényei szerint végzik, így innovatív, élhető, inspiráló munkakörnyezetet alakítanak ki.

A Róbert Károly körút Váci úthoz közeli szakaszán található 20.000 m2 összterületű, hétszintes Skylight CITY irodaházban jelenleg is folynak az átalakítási munkálatok: a korábban kereskedelmi ingatlanként működő Material Center épületét színvonalas, mégis költséghatékony irodaházzá alakítja Magyarország vezető ingatlanfejlesztője, a WING. A Skylight CITY gépkocsival és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, láthatósága kiváló. Előnye, hogy székházként is használható, ugyanakkor lehetőséget biztosít a szintenkénti iroda oszthatóságra. A beköltöző Alza.hu webáruház a földszinten nyitja meg második magyar bemutatótermét, és egyben új zászlóshajóját, a magyar megrendeléseket kiszolgáló raktára pedig a felszín alatti szinten kap helyet. A WING az Alza.hu igényeinek megfelelően, kulcsrakész módon végzi el a kialakítást, az átadás több lépcsőben, 2018 tavaszáig valósul meg. 

„A Skylight CITY a WING legújabb irodaház-fejlesztése. Az, hogy az Alza.hu ezt az épületet választotta új bemutatótermének és raktárának helyszínéül, bizonyítja, hogy sikeresen halad az épület átalakítása és teljes megújítása. Kétségtelenül vonzó ajánlat egy cégnek, ha leendő székhelyét az igényeire szabva alakítják ki, mindezt racionális költségen. Piacvezető vállalatként mi a bérlő személyére szabott termékek fejlesztését továbbra is előtérbe helyezzük. Az Alza.hu számára egy elérhető, városi kereskedelmi bázist és egy élhető, inspiráló munkakörnyezetet alakítunk ki, mindezt versenyképes feltételek mellett.” – mondta Schőmer Norbert. A WING. Zrt. irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese hozzátette: a cseh tulajdonú webáruház egy rendhagyó, és rendkívül előremutató koncepcióval rendelkező kereskedelmi cég, mely kizárólag az online megrendelésekre épít, alkalmazkodva ezzel a jelenlegi kereskedelmi igényekhez. Vállalatunk célja, hogy az épületben a hasonlóan innovatív tevékenységet folytató bérlőknek adjunk helyet.

„A Skylight irodaházban kialakított új kereskedelmi terünknek köszönhetően olyan következő generációs, Magyarországon épülő üzlethelyiségből szolgálhatjuk ki vásárlóinkat, ahol ügyfeleink az online vásárlás és a hagyományos bolti kiszolgálás előnyeit egyaránt élvezhetik. Meggyőződésem, hogy az Alza új áruháza egyre több vásárlót vonz majd, márpedig magyarországi terjeszkedésünknek ez a kulcsa” – mondta Tomáš Havryluk, az Alza Igazgatóságának alelnöke.

A Skylight CITY irodaház  Róbert Károly körúti elhelyezkedését ideálissá teszi a közeli Váci út üzleti környezete, illetve, hogy az épület gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető. A saroképület kitűnő láthatósággal, üveg függönyfal és gránit homlokzatokkal, illetve egy karakteres, tágas belső átriummal rendelkezik. Előnye, hogy székházként is használható, ugyanakkor lehetőséget biztosít a szintenkénti iroda oszthatóságra. Az épületben a minimálisan bérelhető alapterület 600 m2. Az irodák elrendezése minden szinten szabadon, nagyfokú rugalmassággal alakítható, nem befolyásolva a költséghatékony üzemeltetést. Az épületnek komoly vonzereje lehet még a mai dráguló irodapiacon, hogy a Skyligth CITY modern szolgáltatásait visszafogott bérleti díjon kínálja. 

A nemzetközi BREEAM In-Use minősítési rendszert célzó épület emberközpontú szolgáltatásokkal – kerékpártárolók a mélygarázsban, wifi a közösségi terekben, fitnesz szint – törekszik a dolgozók komfortérzetének maximalizálására. A Skylight CITY átalakítási terveit az Aspectus Architect, a WING tervező cége készíti, a belsőépítészeti tervezést a Lab5 végzi.

forrás: sajtóközlemény

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Teret adunk a szabadságnak – Fedezd fel a Liberty épületét Magyarósi Csabával!

Teret adunk a szabadságnak – Fedezd fel a Liberty épületét Magyarósi Csabával!

Négyrészes videósorozatban mutatja be a WING az épülő Liberty-t – nézd meg az első részt az OCTOGON online-on!

Újabb megaparkokat épít a HelloParks

Újabb megaparkokat épít a HelloParks

Közel 270 000 m2 hazai ipari ingatlanfejlesztést indított alig két év alatt a HelloParks.

Új esztétika a cserépkályhák többszázéves hagyományában

Új esztétika a cserépkályhák többszázéves hagyományában

Laufer Ferenc, a Flying Objects társalapítója cserépkályha-tervezésbe kezdett.

Hirdetés