Az átmeneti szállásnak szánt épület a hóbuckák alól emelkedik ki.

Az idei télen hóról és hófedte dombokról, hegycsúcsokról maximum ábrándozni lehetett mifelénk, ebben az álmodozásban viszont sokat segíthet Davit Jilavyan és Mary Jilavyan tervezők koncepciója, akik egy olyan szálloda tervét mutatták be, amely a hófedte környezetből emelkedik ki, és átmeneti szállásként ajánlanák olyan túrázóknak, aki szeretik a nagy magasságokat. 

A két tömegből álló szállodát faelemekkel fednék be, a bejáratig fa padló és lépcső vezetne, központi, nagy ablakai pedig jó kilátást biztosítanának a hóval borított tájra. A Moszkvában élő Davit Jilavyan a Behance oldalán elmondta, hogy

szeretnék kicsit tesztelni az alkotói képességüket, így készítettek néhány "gyors" koncepciót, köztük ennek a hegyvidéki szállodának a tervét is.

A képeket elnézve kicsit olyan, mintha egy sci-fiben lennénk, de van olyan vélemény is, aki szerint Noé bárkájának hegyvidéki változatával állunk szemben.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A szálloda, aminek nem kell marketing

A szálloda, aminek nem kell marketing

A D8 szálloda meglepő indulása bizonyítja: a világbajnok lokáció és a profi személyzet egy újszülött hotelt is kortalanná tehet.

Itt a hulladék nélküli, teljesen önfenntartó ház

Itt a hulladék nélküli, teljesen önfenntartó ház

A lakóhely koncepciót a sanghaji YANG Design tervezte.

Bejárhatjuk Észak-Amerika egyetlen jéghoteljét

Bejárhatjuk Észak-Amerika egyetlen jéghoteljét

Véget ért a szezon Quebecben, de a művészek tervezte szobákat most megnézhetjük.

Hirdetés