Hirdetés

A Dezeen Awards közönségszavazásán desing-fronton is született egy magyar ezüst.

„Ezüstig jutottunk a Dezeen Awards 2020 közönségszavazásán!” – így ünnepelte a Robert Gutowski Architect, hogy a Dezeen Awards közönségszavazásán az ötfős döntőben a szavazatok negyedét megkapta. Ugyancsak második lett Horváth Zsuzsanna Illan lámpája a voksoláson.

A Dezeen portál rendhagyó módon, a díj történetében először a közönséget is bevonta a Dezeen Awards 2020 díj odaítélésébe, vagyis  bárki szavazhatott a kedvenc alkotására vagy stúdiójára. 

A portál most nyilvánosságra hozta a közönségszavazás nyerteseit, miközben persze a szakmai zsűri is kiválasztotta az egyes kategóriák nyerteseit – ez utóbbiak listáját novemberben publikálják majd. Az Interior/Civic and cultural interior kategóriában a Gutowski Robert tervezte pátyi templomra rengetegen szavazta, az ötös döntőben a voksok negyedét szerezte meg.

„Ezüstig jutottunk a Dezeen Awards 2020 közönségszavazásán! – kommentálta a hírt az iroda a Facebook-oldalán. – Nagyon köszönjük mindannyiótoknak a támogatást. Esrawe Studio, Adjaye Associates és Freitag a győztesek között; mi pedig büszkék vagyunk, hogy a magyar építőművészet jóhírét vihetjük a nagyvilágba!”

Szintén második lett Horváth Zsuzsanna Illan lámpája a Design/Lighting Design szekcióban: itt a legtöbb szavazatot az XYZ kapta, és csak alig maradt el tőle a Koppenhágában élő magyar designer könnyed, a legkisebb légmozgásra is reagáló lámpája.

A sikerhez mi is gratulálunk, az eredményeket itt és itt tudjátok megnézni a pátyi templomról itt olvashattok bővebben, az Illan lámpáról pedig itt.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Magyar építészek koncertterme a legjobbak között

Magyar építészek koncertterme a legjobbak között

A Robert Gutowski Architects tervét a nemzetközi pályázaton a hét legjobb közé választották Vilniusban.

Hely, történet

Hely, történet

A kőszegi Festetics-Chernel-palota felújítása Gutowski Robert tervei alapján valósult meg.

Two in two

Two in two

Szálloda és irodaház majdnem egyben: BudaPart Downtown

Hirdetés