Nyereményjátékot szervezett a Budapest100 és az Energetszerviz.

Játékra invitál bennünket a Kortárs Építészeti Központ (KÉK) kezdeményezésére létrejött Bauhaus100, és a teljes körű gyorsszerviz szolgáltatást kínáló Energetszerviz. Egy űrlap kitöltésével egy 100 000 Ft és egy 50 000 Ft értékű mobil gondnoki csomagot nyerhetsz a lakóházad vagy munkahelyed számára a felajánlásából. A nyeremény 1 éven belül felhasználható kisebb ház körüli javításokra, ezermesteri feladatokra, kőműves munkákra a lakóház közös tereiben.

A szervezők szerint mindannyiunk számára sok türelmet és alkalmazkodást kíván meg ez az időszak, és most különösen fontos, hogy figyeljünk egymásra és a környezetünkre, a korlátozásokban pedig meglássuk a lehetőséget akár a belső fejlődésre, akár régi-új tervek megvalósítására. A kényszer-lassításban a Bauhaus100 is kicsit befelé fordult, rendszerezik az eddigi kutatások eredményeit, fejlesztik a Budapest100 módszertanát és ápolják a kapcsolatot önkénteseikkel. Egyik partnerük, az Energetszerviz felajánlásából most szeretnék a 10 év során a Budapest100-hoz csatlakozott épületeken is segíteni, méghozzá egy nyereményjátékkal.

Amennyiben egy ilyen házban élsz, nincs más dolgod tehát, mind hogy kitöltsd ezt az űrlapot, és a motivációs leírásban kifejtsd, hogy miért a Te lakóházad vagy munkahelyed nyerje a csomagot. A pályázatot bárki beadhatja, aki az elmúlt 10 évben szervezőként, lakóként vagy dolgozóként részt vett egy nyitott házzal a Budapest100 programban. A nyeremény kizárólag az épület közösségi tereinek karbantartására fordítható. Az űrlapot 2020. április 15. (szerda) éjfélig kell beküldeni. 

További kérdések esetén a eva@kek.org.hu e-mail címen kaphatsz bővebb felvilágosítást.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Az Octogon Deco közös Adventi játéka a Bomo Art Budapesttel
  • 2020-11-18 14:00
  • Deco

Az Octogon Deco közös Adventi játéka a Bomo Art Budapesttel

JÁTÉK, JÁTÉK, JÁTÉK!

Egy űrlap kitöltésével mobil gondnoki csomagot nyerhetsz

Egy űrlap kitöltésével mobil gondnoki csomagot nyerhetsz

Nyereményjátékot szervezett a Budapest100 és az Energetszerviz.

Beszéljünk a Blaháról!

Beszéljünk a Blaháról!

Végéhez közeledik a főváros nagy léptékű közterületi beruházása.

Hirdetés