Hirdetés

Újra az egyik legjobb pesti ingatlanfejlesztés lett a Cordia beruházása.

Újabb elismerést érdemelt ki Magyarország vezető lakóingatlan-fejlesztője, a Cordia. A Futureal-csoporthoz tartozó társaság projektjei közül ezúttal a budapesti XIII. kerület magas presztízsű, dinamikusan fejlődő részén, a Duna-part szomszédságában épülő Marina Life nyerte el a legjobb pesti ingatlanfejlesztés díját a 100 lakásosnál nagyobb beruházások körében. A Portfolio Lakás 2018 Konferencia résztvevői szavazták meg a portál olvasóinak voksai alapján szűkített listákból a legjobbakat.

 A népszerű és magas presztízsű Marina part átfogó fejlesztése részeként épül fel a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia minőségi társasháza, a Marina Life. Az építkezés 2018 áprilisában indult el, az első ütemben épülő 206 otthont a tervek szerint 2020 első negyedében adják át, míg a hasonló volumenű második ütem 2020 harmadik negyedében készülhet el. Az épület szomszédságában két további Cordia-fejlesztés is megvalósul: a Marina Garden építkezése már elkezdődött és hamarosan indulnak a vízparti Marina Portside munkálatai is.

A most díjazott fejlesztés különlegessége a tágas belső kert, illetve az, hogy a Marina Life mindössze néhány perc sétára található a Duna-parttól, a leendő lakókat így nyugodt, kényelmes környezet várja. A terület közlekedési kapcsolatai is kiválóak, hiszen Budapest első számú irodafolyosója, a Váci út mindössze 250 méter távolságra van, így mind a Belváros, mind az M0 körgyűrű könnyen megközelíthető. Szintén a közelben található az M3-as metró, a dunai hajójáratok és számos busz megállója, de néhány saroknyira van a főváros egyik legfontosabb bevásárló- és szórakoztató központja, a Duna Plaza is.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az idén is díjat érdemelt ki egy fontos Cordia-projekt” – mondta Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója. Hozzátette: „az elismerés azért is fontos, mert számunkra a Marina part – a klasszikus zöldövezeti és belvárosi helyszínek mellett – új fejlesztési helyszínnek számít. A szintén itt épülő Marina Garden lakásai közel 100%-ban már vevőre találtak, a közvetlenül a vízparton megvalósuló Marina Portside pedig az idei Lakásvásáron mutatkozott be először”.

Nem ez az első rangos, szakmai elismerés a Cordia és a Futureal-csoport történetében. A Portfolio tavalyi lakáskiállításán az egyik utolsó bel-budai telken épülő Kapás21 nyerte el a legjobb budai ingatlanfejlesztés díját a 100 lakásosnál kisebb beruházások körében, tavalyelőtt pedig a Thermal Zugló 2 bizonyult a legjobb pesti ingatlanfejlesztésnek a nagy lakásásszámú projektek körében. A közelmúlt egyik legkiemelkedőbb városmegújítási projektje, a Corvin sétány megkapta az ULI (Urban Land Institute) Global Awards for Excellence díjat, az International Property Awardot, a FIABCI (International Real Estate Federation) hazai és nemzetközi Nívódíját is. 

Az épületet a Puhl és Dajka Építész Iroda tervezte.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

250 millióval segíti a koronavírus elleni küzdelmet a Futureal és a Cordia

250 millióval segíti a koronavírus elleni küzdelmet a Futureal és a Cordia

A Futureal– és a Cordia–csoport 250 millió forint adománnyal segíti a koronavírus elleni küzdelmet.

Nem lehet autód, ha ebben a lakóparkban szeretnél lakni

Nem lehet autód, ha ebben a lakóparkban szeretnél lakni

A fejlesztők szeretnék, ha sikeres modelljük elterjedne a világon. 

Nagy lendülettel terjeszkedik Lengyelországban a Cordia

Nagy lendülettel terjeszkedik Lengyelországban a Cordia

2600 lakás építésével számolnak a lengyel piacon.

Hirdetés