Az ország egyik legtapasztaltabb ingatlanfejlesztési szakember a cégcsoport innovációs vállalatának termék- és üzletfejlesztési tevékenységét segíti

A Paulinyi & Partners csoport innovatív ingatlanpiaci megoldásokat fejlesztő vállalatának, a Paulinyi & Partners Innovations-nek (PPI) a munkáját támogatja mostantól Tatár Tibor cége, a Calyx Investment egy stratégiai partnerség keretében. Az ingatlanfejlesztési szakember az elmúlt 19 évben a Futureal vezérigazgatójaként számos közös projekten dolgozott a Paulinyi & Partners-szel, most pedig még szorosabbra fűzik a szakmai kapcsolatot.


A PPI a már több mint 30 éves múltra visszatekintő Paulinyi & Partners cégcsoport innovatív fejlesztési központja. Elsődleges szerepet játszik a fejlesztéseket előkészítő döntéstámogatásban és az adatalapú, digitális kutatás-fejlesztésben. A PPI olyan automatizált folyamatokkal és generatív algoritmusokkal dolgozik, melyek az ingatlantanácsadás számos területén nyithatnak új távlatokat a következő években. A vállalat már több mint 650.000 m2 ingatlan létrehozását támogatta tanulásra képes gépi intelligencia és genetikus algoritmusok segítségével. Tatár Tibor először a Portfolio Property Investment Forum 2023 eseményén szólal fel a PPI csapatának tagjaként, ahol a mesterséges intelligencia szerepéről szóló panelbeszélgetést moderálja.
 

 

„Nagy öröm számomra, hogy az ország egyik leginnovatívabb építészirodájának kutatás-fejlesztési munkáját segíthetem. A PPI fejlesztései európai szinten is kiemelten fontos területeket érintenek, amelyek engem is régóta foglalkoztatnak. A csapat célja, hogy a következő időszakban olyan innovatív megoldásokat mutasson be, amelyekkel teljesen megújíthatják az ingatlanfejlesztés és portfoliókezelés világát. A PPI egyik legújabb fejlesztési területében – a meglévő épületek energetikai megújításában – különösen ígéretes szakmai és üzleti lehetőségeket látok” – mondta el Tatár Tibor.

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A főváros kapujában: a Budapest One – Etele Pláza kettős

A főváros kapujában: a Budapest One – Etele Pláza kettős

Csomópont-tervezés nagyvárosi léptékben.

A Paulinyi&Partners tervezésében újul meg a Bicskei Egészségügyi Központ

A Paulinyi&Partners tervezésében újul meg a Bicskei Egészségügyi Központ

A fenntarthatóság jegyében korszerűsítik és bővítik az intézményt.

Octogon 170

170 - 2021/6

Megjelent az OCTOGON magazin új, 170-es (2021/6-os) lapszáma, benne sok egyéb mellett egy parki ufóval (Hungexpo F1 fogadóépület), egy élőlény házzal (Attila99loft), egy bivalyzongorával (Tanösvény és bivalyistálló Sándorfalva határában) és egy interjúval Rostás Péterrel (aki nem a historizmus dzsihadistája) a Szent István-terem átadásának apropóján a vári átalakításokról.

Hirdetés