Brexit bunkert építettek egy londoni ház kertjében

A tulaj beleunt a Brexit körüli felhajtásba, építtetett magának egy elvonulási helyet.

A londoni Ride Design Studio ügyfelének sok brit állampolgárhoz hasonlóan elege lett a Brexit körüli bizonytalanságból és az azt uraló politikai hangulatból, így elvonulás gyanánt acéllemezből építtetett egy kis helyiséget, amit stílusosan Brexit bunkernek neveztek el. 

Fotók: Edmund Sumner

A lemezeket a közeli vasútállomásról szerezték be és meghagyták kissé rozsdás mivoltukban, hogy aztán ezzel fedjék le a szoba külsejét, és hogy jól reflektáljon a ház mögött futó vasúti sínekre. A 15 négyzetméteres kuckó két téglafal közé ékelődik be, a teteje kicsit a piramisokra hajaz, az ablakai a kertre néznek, ha pedig a ház mögötti eseményeket szeretné megcsodálni az ember, akkor csak a tetőablakon kihajolva lehet ezt megtenni.A  családi ház kertjében álló helyiség falai és a tető is hang- és hőszigeteltek. 

Forrás: Rise Design Studio




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Merőleges viszonyulások haladóknak

Merőleges viszonyulások haladóknak

Újrarendezték az elemeket egy törökbálinti családi házban: lett benne ég, föld, víz és különleges tűz is. 

Elegáns, városi és zöld: átadták a HillSide Offices irodakomplexumot

Elegáns, városi és zöld: átadták a HillSide Offices irodakomplexumot

Az épületet nagyvállalatok vették bérbe.

Ebben a lebegő házban garantált a kikapcsolódás

Ebben a lebegő házban garantált a kikapcsolódás

Egy startup találta ki azt a vízre bocsátott nyaralót, amely új szintre emeli a pihenést.

 
Hirdetés