Hirdetés

Átadták a Váci Greens negyedik épületét

Az első bérlő már idén januárban beköltözött.

Átadták a Váci Greens „A”+” kategóriás irodakomplexum negyedik, 15 647 m2-es „D” épületét is, amely már közel 60%-os kihasználtsági szinten működik. A Váci úti „irodafolyosó” szívében elhelyezkedő iroda campus további, befejező ütemeinek, az „E” és „F” épületek fejlesztését a tervek szerint két-három éven belül befejezi a belga ingatlanfejlesztő, az Atenor. 

A Váci Greens az elmúlt 5 év egyik legmeghatározóbb és legsikeresebb budapesti megaprojektje. A fejlesztést az Atenor közvetlenül saját forrásból finanszírozza. Az irodakomplexum elsőként nyerte el a BREEAM „Excellent” minősítést 2011-ben. A Váci Greens minden épülete nagy egybefüggő és hatékony irodaterületeket kínál, kimagasló színvonalú, zöld, ergonomikus munkakörnyezettel. Ezt a koncepciót teljes siker igazolja, mivel az elkészült négy épületből három 100%-ban, a negyedik, „D” irodaház pedig már közel 60%-ban kiadásra került vezető multinacionális bérlőknek, továbbá az elmúlt egy év során az Atenor mind a négy irodaházat eladta.A legújabb fázis, a Váci Greens „D” már hét bérlőt tudhat magáénak. Az Unilever elsőként költözött be az épületbe, idén januárban, mintegy 3 800 m2-re. Az AON, a világ vezető kockázatkezelési-, biztosítási-, viszontbiztosítási-, nyugdíj és humánerőforrás tanácsadó cége, kb. 2 000 m2-re, a tanácsadási, rendszerintegrációs, felhő és menedzselt szolgáltatásokat, üzleti folyamat kiszervezést (BPO), Big Data és kiberbiztonsági megoldásokat, valamint tranzakciós szolgáltatásokat biztosító ATOS pedig 1 500 m2-re írt alá. Az épület földszintjére tervezett ételudvar koncepció is megvalósításra került. Olyan jelentős szolgáltatók nyitnak tavasz és nyár folyamán, mint a Costa Coffee, a Buddha Original Wok Bar és a Salad Box, melyek a Bence utcát és a Váci utat összekötő zöld, teraszkapcsolatos passzázs mentén helyezkednek el. Továbbá a minőségi, méretre szabott öltönyöket gyártó és forgalmazó Titem is hamarosan itt fogadja vendégeit. 

A Váci Greens „D” irodaházat a Vikár és Lukács Építészstúdió tervezte. Az épületet egy magyar befektető vásárolta meg, melynek property management tenderét a Cushman & Wakefield, a műszaki üzemeltetését pedig az Uniszol nyerte el. Az épület közös kizárólagos bérbeadó ügynöksége a Cushman & Wakefield és a Robertson.

A Váci Greens irodakomplexum összesen 130 000 m2 irodaterületet foglal majd magában hat épületben, Budapest leggyorsabban fejlődő üzleti negyedében, a Váci úti irodafolyosón helyezkedik el és neves bérlői jelenleg közel 6 000 embert foglalkoztatnak. Az utolsó ütemek átadásával (E, és F épületek) ez a dolgozói létszám az elkövetkezendő két-három évben megduplázódik.

Borbély Zoltán, az Atenor Country Managere elmondta: „Köszönhetően a XIII. kerülettel való kiváló együttműködésnek, a Váci Greens ergonómiáját folyamatosan az aktuális irodapiaci igényekre szabhattuk, melynek köszönhetően projektünk egy rendkívül innovatív, kifejezetten sikeres és elismert irodakomplexummá vált.”

forrás: sajtóközlemény

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Irodaház revitalizáció a Városmajor utcában

Irodaház revitalizáció a Városmajor utcában

A VM12 irodaház a Városmajor utcában.

Vöröslő abroncskoronában

Vöröslő abroncskoronában

FERRUM Irodaház a Lomb utcában

Irodaház saját botanikus kerttel, kültéri munkaállomásokkal

Irodaház saját botanikus kerttel, kültéri munkaállomásokkal

Friss látványtervek a WING fejlesztésében megvalósuló Libertyről.

Nincs találat!

Hirdetés