Hirdetés

A Manage [it] Yourself a MOME design- és művészetmenedzsment hallgatói által szervezett tematikus rendezvénysorozat. 

A Manage [it] Yourself a MOME design- és művészetmenedzsment hallgatói által szervezett tematikus rendezvénysorozat. Az évadnyitó esemény középpontjában az ÉKSZER áll majd - kortárs ékszertervezők fognak mesélni saját márkájukról.

A Manage [it] Yourself idei első alkalmának témája az ÉKSZER lesz, Visy Dóra a dorivisy, D. Nagy Kinga a the Mama Kin képviseletében, valamint Kiskéry Dániel fognak beszélgetni a kortárs ékszertervezésről. 

Az est egyik fő témájaként a tervezők a márkaépítés és a saját márka lehetőségeit fogják körüljárni. A rendezvény során lesz szó még az önmenedzselés előnyeiről és hátrányairól, valamint arról, mit jelent ma designerként dolgozni Magyarországon. Az est szervezői leginkább arra kíváncsiak, milyen tanulságokkal jár belevágni egy saját márka létrehozásába, és hogyan lehet ma érvényesülni ékszertervezőként a hazai és nemzetközi piacon.

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók.

Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein, és egy adott művészeti ágazat több eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg.

Helyszín: Ankert, Paulay Ede u. 33
Időpont: November 12, 19:00
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/514530288723735/

forrás: sajtóközlemény
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A spanyol design legjava a Kiscelli Múzeumban

A spanyol design legjava a Kiscelli Múzeumban

Fair trade lámpaernyők PET-palackból, ékszerek és digitális szobrok a Határtalan Design kiállításon.

21. századi művészi identitások – Ékszerben elbeszélve

21. századi művészi identitások – Ékszerben elbeszélve

Finisszázs + kerekasztal beszélgetés szombaton, A kortárs ékszer című kiállításhoz kapcsolódva.

Így restauráltak egy 10. századi viking aranykarperecet

Így restauráltak egy 10. századi viking aranykarperecet

A Magyar Nemzeti Múzeum videója viking zenével, átfogó szakmai kommentárral.

Hirdetés