Hirdetés

A Shaw Contract szőnyegcsaládjai élményt nyújtanak, hangulatot teremtenek és újradefiniálják a teret. 

Minden Shaw Contract szőnyegcsalád célja, hogy élményt nyújtson. Olyan élményt, ami megfog, inspirál, hangulatot teremt. A Shaw Contract kontrasztos kollekciói olyan design perspektívákat mutatnak be, amelyek teljesen új módon definiálják a teret.
 

Haven - Az otthon kényelme

Manapság a munka és az otthon közötti határok elmosódnak, gyakran több időt töltünk az irodában, mint otthon. A Haven kollekciót az otthon inspirálta, de nem helyként, hanem érzésként értelmezve.

A textúrák és a minták a melegség, a puhaság, a minőség és a kényelem érzetét keltik, így létrehozva az otthon tipikus érzetét, hangulatát.

A Haven 22x92 centiméter plank méretben, 6 vonalstílusban és 22 egyéni mintában érhető el, köztük Honest, Familiar és Identity. A Haven ideális megoldás a multifunkcionális terek kialakításához. Nagyon jól kombinálható akár LVT burkolattal átmeneti csíkok nélkül.  A kollekció EcoLogix hátlappal bővíthető a még nagyobb kényelem érdekében. A 100% -ban újrahasznosított PET műanyag palackokból készült anyag extra párnázottságot és páratlan tartósságot ötvöz - mindez csökkenti a hangátvitelt és egyszerűsíti a telepítési folyamatot.

Inside Shapes – játék a formákkal az egyedi terekért

A Shaw Contract és a svéd formatervező cég, a Form Us With Love együttműködéséből született Inside Shapes kollekció új gondolkodási lehetőségeket teremtett a padlóburkolatok tervezésében lehetővé téve a kreativitás szabadságát.

Az Inside Shapes négy különböző geometriai alakzatból álló kirakós játék – Square, Curve, Point, Diagonal – 12 trendkövető színválasztási lehetőséggel, amely a 61x61 centiméteres szőnyegcsempéket vásznakká alakítja át a kreatív önkifejezésre.

A darabok úgy illeszkedhetnek egymáshoz, mint egy kirakós játék, de a végső megjelenés nem a gyártótól származik. Valójában az Inside Shapes egész előfeltétele, hogy a tervezőknek hihetetlenül nagy szőnyegcsempe-permutációkat kínáljanak, amelyek végül dinamikus, mókás és kohéziós padlótervet eredményeznek.
Inside Shapes / SquareInside Shapes / Point

 

Korlátlan design lehetőség

A Shaw Contract a kollekció eredeti elvét digitális eszköztárral dolgozta ki. Az Inside Shapes Design Tool lehetővé teszi a tervezők számára, hogy megjelenítsék a rendelkezésre álló összes lehetőséget. Egy üres vászonból kiindulva a tervezők szabadon választhatnak és olyan terveket hozhatnak létre, amelyek jól kifejezik az ügyfél elképzeléseit. A tervezőeszköz „ötletindító” elrendezéseket is kínál, amely segítségével még nagyobb szintre emelhető a kreatív szabadság.

A Shaw Contract egyedi szőnyeg kollekcióit fedezze fel Magyarországon kizárólag a floor by Blue-nál.

(x)
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A Shaw Contract szőnyegkollekcióit a természet ihlette

A Shaw Contract szőnyegkollekcióit a természet ihlette

Olyan, mintha egy kínai kertben járnánk, vagy egy sziklás-völgyes hegyvonulaton.

Európai piaci igényekhez szabva: a Rapid Select szőnyegcsalád

Európai piaci igényekhez szabva: a Rapid Select szőnyegcsalád

Gyors átfutású projektekből a legtöbbet hozza ki a Rapid Select szőnyegcsalád.

Egy lépés a fenntartható jövőért

Egy lépés a fenntartható jövőért

Funkcionális, hiteles és fenntartható design: Shaw Contract

Hirdetés