Hirdetés

A Shaw Contract szőnyegcsaládjai élményt nyújtanak, hangulatot teremtenek és újradefiniálják a teret. 

Hirdetés

Minden Shaw Contract szőnyegcsalád célja, hogy élményt nyújtson. Olyan élményt, ami megfog, inspirál, hangulatot teremt. A Shaw Contract kontrasztos kollekciói olyan design perspektívákat mutatnak be, amelyek teljesen új módon definiálják a teret.
 

Haven - Az otthon kényelme

Manapság a munka és az otthon közötti határok elmosódnak, gyakran több időt töltünk az irodában, mint otthon. A Haven kollekciót az otthon inspirálta, de nem helyként, hanem érzésként értelmezve.

A textúrák és a minták a melegség, a puhaság, a minőség és a kényelem érzetét keltik, így létrehozva az otthon tipikus érzetét, hangulatát.

A Haven 22x92 centiméter plank méretben, 6 vonalstílusban és 22 egyéni mintában érhető el, köztük Honest, Familiar és Identity. A Haven ideális megoldás a multifunkcionális terek kialakításához. Nagyon jól kombinálható akár LVT burkolattal átmeneti csíkok nélkül.  A kollekció EcoLogix hátlappal bővíthető a még nagyobb kényelem érdekében. A 100% -ban újrahasznosított PET műanyag palackokból készült anyag extra párnázottságot és páratlan tartósságot ötvöz - mindez csökkenti a hangátvitelt és egyszerűsíti a telepítési folyamatot.

Inside Shapes – játék a formákkal az egyedi terekért

A Shaw Contract és a svéd formatervező cég, a Form Us With Love együttműködéséből született Inside Shapes kollekció új gondolkodási lehetőségeket teremtett a padlóburkolatok tervezésében lehetővé téve a kreativitás szabadságát.

Az Inside Shapes négy különböző geometriai alakzatból álló kirakós játék – Square, Curve, Point, Diagonal – 12 trendkövető színválasztási lehetőséggel, amely a 61x61 centiméteres szőnyegcsempéket vásznakká alakítja át a kreatív önkifejezésre.

A darabok úgy illeszkedhetnek egymáshoz, mint egy kirakós játék, de a végső megjelenés nem a gyártótól származik. Valójában az Inside Shapes egész előfeltétele, hogy a tervezőknek hihetetlenül nagy szőnyegcsempe-permutációkat kínáljanak, amelyek végül dinamikus, mókás és kohéziós padlótervet eredményeznek.
Inside Shapes / SquareInside Shapes / Point

 

Korlátlan design lehetőség

A Shaw Contract a kollekció eredeti elvét digitális eszköztárral dolgozta ki. Az Inside Shapes Design Tool lehetővé teszi a tervezők számára, hogy megjelenítsék a rendelkezésre álló összes lehetőséget. Egy üres vászonból kiindulva a tervezők szabadon választhatnak és olyan terveket hozhatnak létre, amelyek jól kifejezik az ügyfél elképzeléseit. A tervezőeszköz „ötletindító” elrendezéseket is kínál, amely segítségével még nagyobb szintre emelhető a kreatív szabadság.

A Shaw Contract egyedi szőnyeg kollekcióit fedezze fel Magyarországon kizárólag a floor by Blue-nál.

(x)
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Kengo Kuma tyúkólat tervezett Mexikóban

Kengo Kuma tyúkólat tervezett Mexikóban

Ráadásul úgy, mintha egy közösségi lakóprojektet valósított volna meg embereknek.

Fenntartható közösségi márkával bővül a Reneszánsz kínálata

Fenntartható közösségi márkával bővül a Reneszánsz kínálata

Ökotudatos művészeti trendek és környezetbarát gyártási szempontok egyedi ötvözete.

Izomműködést monitorozó futónadrágot tervezett a MOME hallgatója

Izomműködést monitorozó futónadrágot tervezett a MOME hallgatója

A ruházat használat közben lokális rezgések által informálja viselőjét.

Hirdetés