Hirdetés

Az útvonalak nagy része átlagos városi biciklivel is bejárható.

Bárki által, bármilyen kerékpárral bejárható városi bringaútvonalak térképét állította össze a Kerékpárosklub Budapesten. A városi bringakörök térképe kijelölt kerékpáros útvonalakat, kevésbé ismert természeti vagy építészeti, kulturális látnivalókat fűznek fel Kelet-Pesttől a Normafáig, az északi M0-ás hídtól a déli M0-ás hídig. 

A Kerékpárosklub szerint idén rengetegen ültek kerékpárra, de sokan nem tudják, merre várják őket kijelölt bringás útvonalak, vagy épp érdekes helyi úticélok. Nekik állították össze a Budapest Bringakörök térképet,

amin természetes és épített örökséget, zöldben vagy épp a Duna mentén vezető, sőt új bringasávokat is feltüntettek. 

A bringakörök gyakorlásnak is jók, hiszen többféle biciklibarát megoldást lehet rajtuk kipróbálni kerékpársávoktól elválasztott kerékpárutakon át forgalomcsillapított utcákig.

Az útvonalak nagy része egymásba fűzhető, és átlagos városi biciklivel, akár családosan is bejárható. Több útvonal érinti a Kortárs Építészeti Központ Budapest 100 programjában résztvevő házakat, a legérdekesebbeket a térképen is feltüntették. Az egyes útvonalakat különféle színekkel jelölték, az egyes pontokra kattintva a kapcsolódó leírásokat is elolvashatod, a térképért kattints ide

Forrás: Magyar Kerékpárosklub
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Számodra mi Magyarország legizgalmasabb helye?

Számodra mi Magyarország legizgalmasabb helye?

A National Geographic Magyarország térképet készített felfedezőknek, amelyhez arra kérik a kalandvágyókat, hogy osszák meg a kedvenc magyarországi helyeiket.

Térképre vitték a budapesti albérletárakat

Térképre vitték a budapesti albérletárakat

Most érdemes Budapest szívében albérletet keresni.

Budapest Design Map off- és online formában is!

Budapest Design Map off- és online formában is!

Vásároljon idén hazai tervezőtől karácsonyi ajándékot!

Nincs találat!

Hirdetés