Hirdetés

A januári esemény középpontjában a beton fog állni, ahol minden kiderül, amit a betonról tudni érdemes.

A Manage [it] Yourself a MOME design- és művészetmenedzsment hallgatói által szervezett tematikus rendezvénysorozat. A januári esemény középpontjában a BETON fog állni, ahol minden kiderül, amit a betonról tudni érdemes.

Mitől ilyen nagy hype a beton? Hogyan készül? Mi mindenre jó? Kik azok a designerek, akik ezzel foglalkoznak? – minden, amit tudni akartunk a betonról, de sosem mertük megkérdezni. A Manage [it] Yourself januári eseményén végre választ kaphatunk ezekere a kérdésekre. Akik válaszolni fognak: az AB Concrete Designtól Boldog Anita, alapító és designer, Huszár Judit designmenedzser és az S’39 BETON workshopjától meghívott vendégek. Az est moderátora ezúttal Tornyánszky Éva lesz a Kultúrgorillától.

Az esemény egyik fő témájaként a vendégek a saját márka és vállalkozás lehetőségeit fogják körbejárni. Lesz szó még arról is, hogy egy design cégnek kell-e menedzser és mik a feladatai, illetve, hogy jobb-e csapatban, vagy egyedül dolgozni. Az est szervezői leginkább arra kíváncsiak, milyen tanulságokkal jár belevágni egy saját vállalkozás létrehozásába, és hogyan lehet ma érvényesülni a hazai és nemzetközi piacon. A vendégek beszélgetni fognak a város és a beton kapcsolatáról, illetve arról is, hogy hogyan készülnek belőle az ékszerek. A beszélgetés után networkinggel és kötetlen beszélgetéssel fog folytatódni az este.

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók.
Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein, és egy adott művészeti ágazat több eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg.

Helyszín: ELLÁTÓház, Dob utca 19,
Időpont: Január 28. Csütörtök, 19:00
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/470142579838153/

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Illatórát készített egy fiatal magyar designer

Illatórát készített egy fiatal magyar designer

Cséffay Alexandra (MOME Formatervező Tanszék) diplomamunkája.

Hőre és fényre változó innovatív designmaszkok a MOME-tól

Hőre és fényre változó innovatív designmaszkok a MOME-tól

Ne csak kötelező nyűgként tekintsünk a maszkokra!

Hirdetés