Az étterem és a játszóház egyelőre még zárva marad.

Kedd reggeltől ismét nyitva lesznek a magyarországi IKEA áruházak, egyelőre rövidített időszakban, az  étterem és a játszóház nélkül. Három egyszerű, de fontos szabály betartásával sokat tehetünk a biztonságos látogatásért, és egyelőre az impulzív vásárlást felejtsük el, jobb átgondolni, mire van szükségünk, és célzottan beszerezni azt.

Arról már korábban hírt adtunk, hogy az IKEA májusban elkezdi majd megnyitni az európai áruházait, ám akkor még semmit nem tudtunk arról, hogy pontosan mikor, és melyik üzletekkel kezdik. A jó hír, hogy a magyarországi IKEA áruházakat is kinyitják ma 9.00 órától.

Az áruházak a hét minden napján 9.00-15.00-ig lesznek nyitva, de az Étterem és a Játszóház egyelőre még zárva tart. Mivel a munkatársak és vásárlók egészségét és biztonságát tartja a legfontosabbnak az IKEA, az áruházakat úgy nyitják meg, hogy „ezen elv mentén ne kelljen kompromisszumot kötnünk”.

„A biztonságos működés körülményeinek megteremtése érdekében olyan szabályokat alkalmazunk, amelyek több esetben még a kormányzati intézkedések előírásait is meghaladják. Kérjük, olvasd el itt, hogyan készültünk fel minderre” - írják hírlevélben.

Az IKEA egyúttal arra kéri a vásárlókat, hogy gondolják át, mire van szükségük, célzottan vásároljanak, és egyelőre ne kikapcsolódás céljából látogassák a boltjaikat.

Ezzel együtt folyamatosan üzemel az Online vásárlás, a Házhoz szállítás, illetve a Kattints és Vedd Át Áruházunkban szolgáltatás is, valamint a Csomagpontok Budaörsön és Soroksáron továbbra is elérhetőek.

A legfontosabb három szabály:

  • Amikor belépsz az épületbe, maszkkal vagy sállal takard el a szádat és az orrodat.
  • Tarts több mint 2 méteres távolságot mindenkitől.
  • Fizess érintésmentesen (bankkártyával), amennyiben lehetséges.

Az IKEA hírlevele arról is tájékoztat, hogy Magyarországon 100 millió forint értékű adományt ajánlott fel a kialakult szükséghelyzet azonnali kezelésére, és a COVID-19 koronavírus elleni küzdelem segítésére. Itt nézheted meg, hogy hol és miként segítettek.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Közéleti sci-fivel és képzőművészeti kiállítással nyit újra a Trafó

Közéleti sci-fivel és képzőművészeti kiállítással nyit újra a Trafó

Ma elindul a Trafó 23. évada – 145 nap után nyitnak újra.

Az IKEA 250 négyzetméteren tanítja az embereket fenntarthatóságra és bútorszerelésre

Az IKEA 250 négyzetméteren tanítja az embereket fenntarthatóságra és bútorszerelésre

Mert a jövő designja is a fenntarthatóságról fog szólni.

Ha meguntad a régi bútorodat, az IKEA mostantól Magyarországon is visszavásárolja

Ha meguntad a régi bútorodat, az IKEA mostantól Magyarországon is visszavásárolja

Újabb lépés a hulladék nélküli társadalom felé.

Hirdetés