IKEA átvételi pont Bogláron és Siófokon

Az IKEA régóta törekszik arra, hogy minél több vásárló számára elérhető, és kényelmes vásárlási lehetőségeket kínáljon. Ennek érdekében a vállalat mobil átvételi pontokat nyit a dél-balatoni térségben: Balatonbogláron és Siófokon. Az érdeklődők e hét keddtől kérhetik rendeléseiket a Mobil átvételi pontra, az első átvételi nap Balatonbogláron május 28-ra, Siófokon május 29-ra esik majd.

A vásárlók online rendelés esetén hamarosan már a siófoki és balatonboglári átvételi pontokra is kérhetik termékeik kiszállítását, amelyeket a soroksári IKEA áruház fog ellátni.

„Az IKEA áruházak fontos részei üzleti működésünknek, hiszen vásárlóink nemcsak inspirációt meríthetnek itt, de szakértőinkkel is egyeztethetnek otthonuk tervezése kapcsán. Viszont az IKEA továbbra is elkötelezett azon célja mellett, hogy még megközelíthetőbbé és elérhetőbbé váljon az emberek többsége számára. A mobil átvételi pontok éppen ebben segítenek, és egy újabb lehetőséget kínálnak a vásárlóknak, hogy kiválaszthassák, hol és mikor szeretnék átvenni a rendeléseiket" – mondta Szabó Tamás, az IKEA Magyarország fulfillment vezetője.

Azoknak, akik az IKEA weboldalán rendelnek és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatás során Siófokot vagy Balatonboglárt választják ki, egy mobil áruátvételi ponton vehetik át rendelésüket a Tesco áruházak parkolójában az alábbi napokon és időpontokban:

Siófok:
8600 Siófok, Vak Bottyán u.27. 
Nyitvatartás: hétfő, csütörtök: 15:00-18:00, szombat: 9:00-12:00

Balatonboglár:
8630 Balatonboglár, Klapka u. 30.
Nyitvatartás: kedd, péntek: 15:00-18:00, szombat: 9:00-12:00

A szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, mely 15 kg-os rendelésig 1490 forintba, 200 kg-os kiszállítás felett pedig 9990 forintba kerül.

„A mobil átvételi pont igénybevételekor a vásárlók jelentősen kevesebbet fizetnek, mint a lakásba történő kiszállítás esetén. Például egy STRANDMON fotel rendelésekor körülbelül a felét, 200 kg feletti konyha esetén a szállítási díj háromnegyedét is megspórolja a megrendelő” – teszi hozzá Szabó Tamás. 

A mobil átvételi pontokat a Gebruder Weiss logisztikai cég fogja üzemeltetni. „A mobil átvételi pontok kialakítása hatalmas lépés az IKEA-vásárlói elégedettség felé, és örülünk, hogy kulcspartnerek lehetünk ebben a projektben is. Fő célkitűzésünk, hogy megfeleljünk a vásárlói elvárásoknak. A munka java még előttünk áll, izgatottan várjuk" – mondta Csiszár Zsolt, a Gebrüder Weiss Kft. Értékesítési és Marketing Részlegvezetője.

A balatoni régió az első, ahol az IKEA megvalósítja a mobil átvételi pont koncepcióját. „A mobil átvételi pontoknak köszönhetően a régió több városában is közelebb kerülhetünk a vásárlókhoz. Ez egy rugalmas megoldás, amely számos előnnyel jár – a vásárlók például összekapcsolhatják a rendelésük átvételét a szomszédos áruházakban történő egyéb vásárlásokkal, és így időt takaríthatnak meg. A világjárvány idején további előny a biztonság – ugyanis minden kint, a friss levegőn történik majd" – mondta Szabó Ágnes, az IKEA Budaörs áruházvezetője.

A győri, veszprémi és hajdúdorogi Átvételi Pontok a tavalyi évben nyitottak meg, azóta is népszerűek a magyarországi vásárlók körében. 2021. áprilisában nyitotta meg az IKEA a szegedi helyszínt emellett idén további Átvételi Pontok kialakítását tervezi Közép-, Délnyugat- és Kelet-Magyarországon.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Eladta az IKEA Breuer Marcell brutalista épületét

Eladta az IKEA Breuer Marcell brutalista épületét

Az építészként végzett új tulajdonos nulla energiaigényű szállodát varázsolna belőle. 

Az IKEA 200 millió eurót fektet a klímavédelembe

Az IKEA 200 millió eurót fektet a klímavédelembe

Az összeg feléből a közvetlen beszállítóit támogatná, hogy térjenek át a zöld megoldásokra. 

Demenciában szenvedőknek fejleszt otthont az IKEA

Demenciában szenvedőknek fejleszt otthont az IKEA

Terápiás kertek és tükör nélküli fürdőszobák lesznek a megfizethető lakásokban.

Hirdetés