Hirdetés

Abaffy Klára, Gáal Gyöngyvér, Gera Noémi, Nádai Andrea közös kiállítása nyílik Kék-Piros címmel november 13-án  a Palmetta Galériában. 

Az Ékszerek Éjszakája Budapest keretében Abaffy Klára, Gáal Gyöngyvér, Gera Noémi, Nádai Andrea közös ékszer kiállítása nyílik Kék-Piros címmel november 13-án a Palmetta Galériában. 

 

Kortárs ékszer?! Mi az? Az Ékszerek Éjszakáján kérdéseket teszünk fel, párbeszédre és gondolkodásra késztetjük magunkat, egymást, a közönséget. 

November 13-án közel ötven meghívott tervező harminc helyszínen mutatkozik be a város különböző pontjain, nem csak ékszergalériákban, de ajándékboltban, műhelygalériákban, fodrászatban, design bútor boltban, antik szalonban is. Célunk, hogy felkeltsük az érdeklődést a kortárs ékszerek felé, hogy vágyat ébresszünk az erre fogékony, művészeteket kedvelő, igényes közönség köreiben.

A tervezőket vendégül látó helyszíneken maguk a művészek tartanak majd tárlatvezetést, mesélnek inspirációikról, munkamódszereikről, anyagokról, technikákról, víziókról. Találkozzunk az Ékszerek Éjszakáján, ismerjük meg a hazai ékszertervező művészeinket, tegyünk együtt a vizuális kultúránk színvonalának felemelkedéséért! 

forrás: sajtóközlemény

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Műtárgyat karácsonyra!

Műtárgyat karácsonyra!

Online karácsonyi Aukció a BÁV-nál.

Régi mesterek, modern műtárgyak

Régi mesterek, modern műtárgyak

Ötnapos karácsonyi aukció a Nagyházi Galéria és Aukciósháznál.

A spanyol design legjava a Kiscelli Múzeumban

A spanyol design legjava a Kiscelli Múzeumban

Fair trade lámpaernyők PET-palackból, ékszerek és digitális szobrok a Határtalan Design kiállításon.

Hirdetés