Hirdetés

I. RUG ART FEST

A SZŐNYEGTERVEZŐK TÁRSASÁGA – SZETT pályázatot írt ki az I. RUG ART FEST - szőnyegre hangolva kiállításon való részvételre.

A SZŐNYEGTERVEZŐK TÁRSASÁGA – SZETT pályázatot írt ki az I. RUG ART FEST - szőnyegre hangolva kiállításon való részvételre az alábbi szlogennel:

...A tér szőnyeg nélkül olykor rideg és szívtelen. A szőnyeg tér nélkül csupán szálak kusza halmaza. A tervező az ki komponál térbe szőnyeggel harmóniát...

A pályázat és a fesztivál célja, hogy lehetőséget biztosítson a kortárs magyar szőnyegtervezőknek, hogy bemutathassák legújabb kollekcióikat, lakástextil termékeiket egy közös kiállításon. Az I. RUG ART FEST kiállítás 2017 őszén, a CAFe Budapest programsorozat keretében kerül megrendezésre.

A pályázati kiírás és a jelentkezési lap a SZETT honlapján érhető el: http://szettrugart.com

A SZETT megalapította és a pályázattal egy időben elindítja az ARANYVILLA Díj hagyományát azzal a céllal, hogy évente elismerje a kiemelkedő szőnyegtervezői teljesítményeket, valamint motiválja a pályakezdő fiatalokat.

Tisztelettel szeretnénk felkérni, hogy segítsen a pályázati kiírás terjesztésében, valamint az I. RUG ART FEST részleteinek közlésében. Nagy örömünkre szolgálna, ha saját fórumain keresztül segítene eljuttatni minél szélesebb közönség elé ezt a lehetőséget. Csatolva küldjük meg Önnek a pályázati kiírást!

További információk: https://www.facebook.com/rugartfest/

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

2. Rug Art Fest

2. Rug Art Fest

Fókuszban a szőnyeg!

Echoes – A finn építészet és formatervetés 100 éve

Echoes – A finn építészet és formatervetés 100 éve

Az „Echoes – A finn építészet és formatervezés 100 éve” című vándorkiállítás a finn építészetről és iparművészetről mesél Finnország függetlenségének századik évfordulója alkalmából. 

Beszámoló a müncheni BAU 2017 kiállításról

Beszámoló a müncheni BAU 2017 kiállításról

Interaktív élményekkel gazdagodott a Market Építő Zrt. 118 szakembere.

Hirdetés