Hirdetés

Tábori-Simon Josét a Los Angeles-i Farmani Group kérte fel.

A Farmani Group felkérésére készítette el egy új, nemzetközi kommunikációs designverseny arculatát Tábori-Simon José (Simon Says). Végül az ötszögtől a tízszögig játszó Polygons terv győzött. 

„2017 elején keresett meg a Farmani Group egy új, nemzetközi kommunikációs design verseny arculatának megtervezésével – írta az arthungry.com-on Tábori-Simon José (Simon Says). – A Los Angeles központú cég a New York-i Lucie Foundation​ mellett olyan worldwide események szervezéséről ismert, mint az IDA (Intenational Design Awards), az Intenational Photography Awards, a Tokyo Intenational Foto Awards, a Moscow Intenational Fotography Awards (MIFA), vagy a Px3 Paris Photography Prize​.”

Végül a Polygons nevű tervet választották, melynek

„az alapötlete egy olyan trófea – és egyben embléma – tervezése volt, amely egyszerű sokszögek egymásra helyezéséből áll, az ötszögtől (pentagon), a tízszögig (decagon).”

A forma reflektál a kommunikáció-designra: ahogy az egyes lapok egymásra rétegződnek, de minden réteg eggyel több szögből áll, ezzel mintegy mindegyik hozzáadja a maga értelmezését, megfejtését, miközben részben fedi az eredeti tartalmat is.

Az embléma alkotóelemei:​ 
Pentagon / Hexagon / Heptagon / Octagon / Nonagon / Decagon

Arculati színek​

Embléma szín-variációk

Oklevél


Grafikai tervezés: Tábori-Simon José (Simon Says)
Megbízó: Farmani Group
Dátum: 2017
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Itt nem vagy egyedül - Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány központja

Itt nem vagy egyedül - Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány központja

A pasztelles színek miatt mintha kicsit Wes Anderson gyerekeket és felnőtteket egyaránt elbűvölni képes mozijában lennénk.

A luxusipar a járvány egyik legnagyobb piaci vesztese

A luxusipar a járvány egyik legnagyobb piaci vesztese

A járvány után hiába akarnak sokan visszatérni az eddigi kerékvágáshoz, de felerősödhet a fenntartható termékek iránti kereslet.

Megvan az ArchiKids új időpontja

Megvan az ArchiKids új időpontja

Nem marad el, csak októberre csúszik a jövő generációival párbeszédet kezdeményező fesztivál.

Hirdetés